Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator frontal JCB 430ZX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 430ZX
Cod produs
WALFGQSI-M-IA
Out Of stock
Descriere
Doar o piesa originala are rezistenta crescuta la uzura si la socuri. Prin utilizarea pieselor originale, maresti durata de folosinta a utilajelor tale. Daca utilizezi piese alternative, exista posibilitatea deteriorarii intregului angrenaj din cauza duritatii si prelucrarii diferite. Biela incarcator frontal JCB 430ZX este fabricata in Marea Britanie si o regasesti acum in oferta noastra profitabila. In plus, aceasta biela originala are o greutate optima, care previne producerea vibratiilor care pot deteriora arborele cotit mult prea devreme. In comanda primesti si suruburile ce unesc cele doua componente si bucsa de la boltul pistonului.

Un utilaj defect e un echipament periculos. Daca o piesa vitala a utilajului cedeaza in timpul activitatii, poti fi sigur ca situatia va deveni imediat extrem de periculoasa. Nu neglija mentenanta echipamentelor tale. Trebuie sa ceri ajutorul expertilor in domeniu, care sa iti ofere siguranta ca masinaria ta este in cea mai buna stare de functionare si ca nu vei avea parte de surprize nedorite. Pentru servicii de mentenanta complete, cere ajutorul echipei ACN Piese Utilaje!

Biela incarcator frontal JCB 430ZX - suntem mereu dotati cu cele mai bune piese!

Biela realizeaza transformarea miscarii alternative a pistonului in miscare de rotatie a arborelui cotit si transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit. Se poate intampla ca, din diferite motive, apa sa patrunda in cilindri. Datorita faptului ca apa este incompresibila, la sfarsitul cursei de comprimare apar forte foarte mari care conduc la deformarea extrema a bielei. In aceste cazuri este recomandat ca toate componentele mecanismului motor sa fie inlocuite, deoarece fortele extreme aparute, chiar daca nu au deformat vizibil piesele, sa afecteze jocurile normale de montaj.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Biela pentru incarcator frontal JCB 430ZX beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, de la data cumpararii. Pastreaza cu atentie documentele care insotesc piesa comandata.

Biela incarcator frontal JCB 430ZX comandata ajunge in cel mai scurt timp, in orice localitate a tarii, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a intra direct in posesia bielei, te asteptam la sediul firmei.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura