Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator frontal JCB 411

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 411
Cod produs
DAY4OJSU-M-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a utilajului, te indemnam sa achizitionezi doar piese de schimb de calitate, care asigura o durata mare de exploatare in conditii de eficienta sporita. Multe astfel de piese regasesti pe site-ul nostru, inclusiv biela incarcator frontal JCB 411 din imaginile alaturate. Este un produs original, de calitate superioara, pe care il propunem spre vanzare la un pret de exceptie. Acest pret include suruburile care unesc cele doua componente si bucsa de la boltul pistonului. Componenta este realizata in Marea Britanie.

Iti recomandam sa alegi componente originale pentru utilajul din dotare. Durata acestora de viata e mai mare decat cea a pieselor alternative. Greutatea optima a pieselor originale previne aparitia vibratiilor, care pot duce la uzura prematura a arborelui sau chiar la ruperea bielei noi. Pentru a comanda aceasta biela este suficient sa ne contactezi telefonic sau sa completezi formularul de pe site. Asistentii nostri tehnici iti stau la dispozitie daca doresti sa verifici compatibilitatea piesei cu incarcatorul frontal sau daca vrei mai multe detalii despre piesa sau serviciile oferite de noi.

Biela incarcator frontal JCB 411 - intr-o oferta profitabila!

Biela este organul mecanismului motor care transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit si care asigura transformarea miscarii alternative de translatie a pistonului in miscarea de rotatie a arborelui cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Biela este cea mai frecventa cauza a defectiunii catastrofale a motorului. Este sub o presiune enorma de sarcina si este adesea beneficiara unei ingrijiri speciale pentru a se asigura ca nu esueaza prematur.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Produsul vine insotit de un certificat de garantie, cu valabilitatea de 6 luni din momentul achizitiei. Pastreaza actele care insotesc biela pentru incarcator frontal JCB 411 comandata.

Livram biela incarcator frontal JCB 411 in toate regiunile tarii, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs, cu posibilitatea verificarii pachetului la primire, inainte de a efectua plata. Sediul firmei este langa Bucuresti, unde te asteptam daca doresti sa ridici personal produsul comandat.

Esti in cautarea unui atelier specializat, in apropiere de tine, care sa realizeze un montaj de calitate al bielei? Noi dispunem de personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Mecanicii nostri colaboratori pot veni in localitatea in care se afla utilajul si pot monta piesa sau efectua reparatiile necesare. Pentru reparatiile motorului si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la echipele noastre de service mobil. Vei economisi timp si bani daca beneficiezi de reparatii de calitate!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura