Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator frontal JCB 412S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 412S
Cod produs
T3IBEA47-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator frontal JCB 412S este produsa in Marea Britanie si se gaseste in oferta noastra la un pret foarte accesibil. Piesa originala se livreaza impreuna cu suruburile care unesc cele 2 componente si cu bucsa de la boltul pistonului. Iti sugeram sa inlocuiesti piesa defecta a incarcatorului frontal cu o biela de origine. Durata de viata a acesteia este comparativ mai mare decat a unei biele aftermarket, iar greutatea optima a componentei previne aparitia vibratiilor, care pot uza vremelnic arborele cotit.

Este esential sa te raportezi la locul in care este utilizat echipamentul. Daca, de exemplu, ne referim la un incarcator frontal, nu e acelasi lucru daca acesta lucreaza pe un drum de judet sau intr-o cariera. Intr-o cariera de piatra, gradul de uzura va fi mult mai mare fata de uzura intr-un mediu controlat. Riscul ca un utilaj sa cedeze brusc creste odata cu ostilitatea mediului in care lucreaza. Factorii externi care afecteaza buna functionare a unui utilaj sunt temperatura, umezeala si terenul accidentat. Asadar, stai cu ochii pe el si fa-i un bine accesand serviciile profesioniste de mentenanta de la ACN!

Biela incarcator frontal JCB 412S - utilajul iti va multumi pentru ea!

Biela face parte din mecanismul motor si are rolul de a prelua forta de apasare a pistonului pe care o transmite arborelui cotit. Daca exploatarea utilajului se face corespunzator, toate piesele mecanismului motor nu necesita intretinere, reparatie sau inlocuire. Biela se poate defecta (deforma) doar in anumite situatii speciale. Daca utilajul este vechi si are multe ore de functionare, in 90% din cazuri aceste piese sunt ovalizate. Biela trebuie sa aiba rezistenta mecanica ridicata si masa redusa, deoarece este supusa fortelor de inertie.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Biela pentru incarcator frontal JCB 412S ajunge la tine insotita de factura si de certificatul de garantie, valabil 6 luni, de la momentul achizitiei.

Livram biela incarcator frontal JCB 412S comandata in toate zonele tarii, intr-un timp scurt, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam langa Bucuresti!

Deoarece stim ca nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si montajul corespunzator al acestora, venim in intampinarea ta cu atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului, la punctul acestuia de lucru. Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei! Mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii pot efectua un montaj de calitate al pieselor noi achizitionate din oferta noastra, dar si reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice ale echipamentelor.

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura