Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 192-77

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Ai aflat ca piesele de schimb de la noi nu pleaca neinsotite spre tine? Nu este nimic, afli acum. Si nu doar pentru ca s-ar plictisi singurele pe drum, dar tu meriti mai mult. Astfel, ele vor veni impreuna cu cele mai bune recomandari. Iata chiar acum una - ochii pe utilajul tau! Daca ti s-a luat de atatea defectiuni atunci, mai intai fa-ti mea culpa, apoi nu mai sta pe ganduri, cauta-ne! Putem incepe cu acest rulment butuc Dana Spicer 192-77 aflat deja la noi in depozit. Este absolut nou, este dintr-un complex de oteluri foarte rezistente si are un pret surprinzator de bun. Ai sa vezi, intreruperile in exploatare vor deveni tot mai rare, pana ai sa uiti de ele. Spor la treaba!

Nimeni nu e perfect. Dar stim cativa tipi care isi doresc foarte mult asta. Cine sunt ei? Echipa de consultanti de la ACN Piese si Utilaje. Nu-ti face procese de constiinta ca i-ai intalnit abia acum. Mai bine fa un up to date agendei tale cu contacte. Renunta la cele care au generat direct sau indirect pierderi, fie ele doar si de vreme. Indeparteaza de tine colaboratorii care nu-ti ofera ci doar iti cer. Fa-ti un plan de revizii din care sa elimini improvizatiile, pune-ti utilajele la punct. Incepe cu o revizie serioasa, apoi fa o lista de necesar cu piese de schimb si suna-ne! Cu toata increderea. Le luam la mana, piece by piece si le aranjam sa fie in regula. Acum ne cunosti. Alta viata!

Rulment butuc Dana Spicer 192-77 este mic dar nu ii e frica de nimic
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor etc. Bine reglat si lubrifiat insa, rulmentul raspunde bine la sarcini, rezista multa vreme la exploatare.

Intr-o zi mi-ai daruit

O portocala. Eram doi copii si-aveam, o portocala. Apoi am crescut, tu esti antreprenor de succes, eu specialist la ACN Piese si Utilaje. Iar prietenia noasta a ramas aceeasi. Iar, intr-o zi, cand utilajul tau s-a stricat eu ti-am daruit:

- Identificarea corecta a problemei
- Un pret foarte bun
- Solutii personalizate
- Recomandari de mecanici pentru montaj

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 192-77 cumparat de la noi, este un produs absolut nou. Desigur si original. Poate ascunde, dar foarte rar, un viciu de fabricatie care sa il faca inutilizabil. De aceea iti vom trimite si un certificat de garantie pentru defecte de fabricatie valabil 6 luni de zile. Tine-l bine, nu cere de mancare.

Livrare
Expediem rulmentul oriunde in tara, nu conteaza daca la oras sau la sat, sau in the middle of nowhere. Comanda se face simplu, fie telefonic fie scriindu-ne un mesaj pe site. Piesa comandata va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca situatia este urgenta, exista si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montaj
Montajul poate sa fie o simpla operatiune cu final fericit, sau un esec. Depinde doar de cat de serios tratezi aceasta etapa. Te sfatuim sa nu risti vreo improvizatie, chiar daca esti tentat sa o faci. Nu stii niciodata ce iese. Mai ales in cazul montajului unui rulment, care presupune cateva actiuni complexe si tool-uri specifice. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, iti trimitem noi.

Specificatii tehnice:

109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura