Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 192-71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Unele piese de schimb solicita un nivel ridicat de complexitate la montaj si exploatare. Desi par mici si comune, ele indeplinesc functii majore. Cum este si acest rulment butuc Dana Spicer 192-71 pe care il avem in depozit. El e mic, dar sustine intreg sistemul de transmisie. De aceea are nevoie de o fabricatie perfecta pentru ca asigura o fixare stransa. De aceea are nevoie si de un montaj atent. Adica de un mecanic pregatit in ton cu evolutia tehnologica. Noi il cunoastem pe nea Petrica. E timpul sa il cunosti si tu. Nu te lasam la greu.

Un depozit de mare anvergura pe aceste meleaguri nu a existat. A existat insa placerea de a face lucruri pe care stiau sa le faca doar angajatii lui. Iar pe poarta lui intrau si intra si acum doar produse de cea mai buna calitate. Pentru ca niciun client nu pleaca nemultumit de acolo. Pentru ca exista timp si disponibilitate pentru oricine il viziteaza. Pentru ca nu te lasa pana nu iti rezolvau problema. Pentru ca fara ei nu esti nici tu. Si pentru ca trebuia sa poarte un nume si pentru ca venise vremea si pentru renume, i s-a spus ACN.

Rulment butuc Dana Spicer 192-71 o piesa surprinzatoare
Acest rulment butuc este astfel construit incat sa reziste la o exploatare intense si pe termen lung. Cum reuseste? Reuseste, deoarece este conceput dintr-un aliaj de otel extrem rezistent. Dincolo de calitatile sale fizice, rulmentul este indispensabil grupului reductor, caruia ii ofera o functionare fara sincope, pe o perioada indelungata. Rolul lui este de a asigura un transfer nontraumatic al greutatii utilajului catre rotile sale, diminueaza frecarea la miscarea de rotatie si conduce la un consum mai scazut de combustibil.

Hm, vom incepe astfel?
?iti va spune la inceput consultantul nostru. Spune mai intai tu cum vezi problema, care sunt simptomele. El te va asculta atent, rotitele din capul lui se vor roti cu viteze ametitoare, toate variantele de solutii vor trece prin filtrul gandirii lui si, la final, se aliniaza trei lamai si banii incep sa curga, nu se mai opresc. Sunt banii pe care ii ecoomisesti apeland la noi. Colegii nostri vor alege solutia cea mai potrivita pentru problema ta. Participarea la acest game este gratuita. Lucrand cu ACN nu te costa nimic ca sa faci bani. Suni, intrebi si te luminezi!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, pentru ca un dosar bine organizat te scuteste de multe necazuri. Nu uita sa prinzi acolo si certificatul de garanitie pe care ti l-am trimis impreuna acel rulment butuc Dana Spicer 192-71 sosit ieri. El acopera timp de 6 luni riscul unor defectiuni din fabrica. Spor la treaba!

Livrare
Acest extrem de util rulment va ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Nici nu se poate altfel pentru ca am ales sa colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare si poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul fara nicio urma de suspiciune. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e loc de buna ziua.

Montaj
Nu exista ?daca? vrei sa optezi pentru un mecanic profesionist. Exista doar ?opteaza? pentru un mecanic profesionist care sa-ti asigure montajul corect al rulmentului. Acesta va sti sa introduca piesa in ansamblu, interventiile lui vor fi chirurgicale, iar rezultatul o reusita. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura