Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 192-107

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 192-107 aflat la noi in depozit, este o conceptie tehnica stralucitoare, care, odata achizitionat, va aduce un mare plus calitate sistemului de transmisie al utilajului tau. Daca simti ca mai lipseste ceva ca sa fii convins, iti reamintim ca este vorba de un produs purtand marca Dana Spicer! Parca suna altfel acum, nu? Este o piesa usor de achizitionat si de intretinut daca ai la tine lubrifiantii necesari. Cat priveste montajul, fiind o operatiune complexa, vei avea nevoie de un mecanic. Daca nu ai unul, iti vom recomand noi. Cunoastem o multime, din toata tara.

Afacerea ta poate fi tot mai profitabila daca stii sa iesi din situatiile in care esti tinut pe loc. De defectiuni, de mentenante urgente, de alte probleme tehnice. In acest caz, ca sa revii repede pe sinele business-ului as usual, tine cont de recomandrile consilierilor nostri tehnici pe care te invitam sa ii apelezi de fiecare data cand intervine o nevoie. Ei vor analiza in detaliu informatiile care vin de la tine si, pe baza lor, iti vor propune un plan inteligent si deloc complicat care sa te ajute sa depasesti sau sa previi situatia. Lasa-te pe mana lor!

Rulment butuc Dana Spicer 192-107 sanatate inainte de toate
O situatie potrivnica si riscanta cu care se confrunta rulmentii este intretinuta de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Inclusiv apa poate sa dauneze si sa aiba un impact negativ asupra durabilitatii. Poti combate aceste pericole prin: evitarea acumularii de resturi, controale de rutina, descoperirea punctelor de scurgere.

Alaturi de noi scapi de nevoi.
Daca nu te descurci ca sa identifici rulmentul dorit, apeleaza-ne ca sa iti dam o mana de ajutor! Cu ajutorul consultantilor nostri tehnici vei parcurge mult mai usor drumul pana la piesa dorita. Ei stiu, ei pot, iti iti recomanda. Si totul gratuit, informatia nu te costa nimic. Ii poti contacta fie online, fie telefonic, fie prin e-mail. Indiferent cum serviciul lor va fi ireprosabil iar necazul tau tehnic va deveni curand istorie.

Garantie
Stim ca ai nevoie iei decizia corecta, ca sa nu mai tot pierzi timpul alegand. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa acest rulment butuc Dana Spicer 192-107 comandat, factura si certificatul de garantie aferent, care este valabil 6 luni. Bucura-te din plin de aceasta piesa de schimb noua, lipsit de orice grija.

Livrare
Deoarece apreciem foarte mult clientii si le cunoastem graba de a se reapuca de treaba, le punem la dispozitie un serviciu de livrare prin curier, extrem de rapid. Dupa ce au primit confirmarea comenzii, le pregatim coletul si il predam curierului. Astfel, produsul va ajunge la ei in cel mai scurt timp. Metoda de plata este ramburs, iar la primire au posibilitatea de a verifica piesa. De asemenea, daca vor sa rulmentul personal, ii asteptam in orice zi lucratoare la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa ne apeleze utilizand datele din contact.

Montaj
Vrei sa montezi rulmentul intr-un service specializat, aproape de tine? O piesa noua va lucra optim doar in urma unui montaj adecvat. De aceea, punem la dispozitia clientilor nostri serviciul tehnic mobil. Mecanicii nostri colaboratori, aflati in toate zonele tarii, sunt gata sa intervina direct asupra utilajului, exact acolo unde acesta se afla. Repara eficient orice defectiune tehnica, efectueaza revizii periodice si lucrari complexe de reparatii, nu lasa clientii la greu.

Specificatii tehnice:

- 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura