Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 192-59

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 192-59 este un articol de cea mai buna calitate. Cum sunt si recomandarile noastre in ce il priveste. Iata una din ele - tine la utilajul tau ca si cum ar fi un membru al familiei. El iti pune painea pe masa. Exploateaza-l, asadar, eficient si fara sa-l fortezi sub impulsul lacomiei. Alimenteaza-l la timp, fa-i ungerile cum trebuie, asigura-i reprizele de mentenanta de care are nevoie. Si, cand vine vremea unei reparatii mai complexe, inlocuieste-i piesele defectate cu altele originale. Le gasesti intotdeauna la noi. Tu, utilajele tale si noi suntem o familie.

Nu e padure fara uscaturi cum nu e om fara pacate. Mai ales nu e om fara pacatul tentatiei de a pierde niste bani la jocurile de noroc. Oameni suntem si nu ne e rusine cu asta. La utilaje, insa e putin diferit. Daca dai 6-6 e bine. Daca dai 2-1, nu prea. Nu, nu e cu zare. Si nici nu ai nevoie de noroc, pentru ca daca suni la ACN nu-ti va raspunde un ?sportiv? cu o doua zare acunse in pumn, ci un specialist care nu forteaza norocul, ci e prieten cu el. Si te imprieteneste si pe tine. Iar problemele pe care ti le face utilajul sunt pentru el chipsuri. Cum s-ar spune, arunca din prima dubla. Nu greseste niciodata. Poti pune banii linistit pe acest pariu. Castigul e asigurat.

Rulment butuc Dana Spicer 192-59 mana ta dreapta
De dimensiune medie, acest rulment butuc are un rol foarte important in functionarea utilajului, deoarece asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Prin constructia sa asigura o frecare redusa si o functionare indelungata, cu conditia unei lubrifieri consistente. De asemenea, poate conduce la un consum redus de combustibil. Pentru un montaj corect si de succes, recomandarea specialistilor este schimbarea rulmentilor in pereche. Pentru o reparatie completa, este recomandata, de asemenea, inlocuirea simeringului de butuc.

Serviciul gratuit de consultanta il asiguram cu aceeasi constanta
Atat noi cat si clientii nostri facem parte din aceeasi echipa. Noi detinem informatiile si instrumentele tehnice, ei le preiau si le pun in opera. Fiind partenerii nostri vor avea parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si chiar de interventii la fata locului, daca le vor solicita. Indiferent in ce parte a tarii se afla. La final ne strangem mainile, am rezolvat si problema asta.

Garantie
Chiar ne pasa de modul cum se va potrivi acest rulment butuc Dana Spicer 192-59 comandat de la noi in sistemul de transmisie al utilajului tau. Nu ca ne-am face griji. Caci nu avem de ce. Si totusi, pentru orice surpriza neplacuta cauzata de vreun defect de fabricatie iti vom oferi un certificat de garantie valabil 6 luni de la data primirii piesei.

Livrare
Ne-am gandit sa facem din etapa expeditiei una relaxata in raport cu timpul de expediere. Avem parteneri cele mai bune firme de curierat din tara. Iti aduc piesa in 24 de ore, fie ploaie, fie vant, deplasare ca in gand. Nu am gasit alta rima? Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine utilajul isi poate relua activitatea. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si asa facem.

Montaj
In ceea ce priveste etapa montajului, lucrurile se prezinta astfel: daca vrei sa iasa rau, monteaza singur rulmentul, asa, cu mainile goale; daca vrei sa iasa bine, cheama un mecanic care are cu el si o presa pentru rulmenti. Este foarte important ca lucrarea de montaj sa fie executata de catre un meserias. Noi il cunoastem si nu este singurul. Oriunde te-ai afla, noi cunoastem un mecanic al locului. Ti-l trimitem ca sa termine reparatia. Si apoi, la treaba.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura