Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 192-51

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Daca ai comandat acest rulment butuc Dana Spicer 192-51 de la noi, sa stii ca ai rezolvat jumatate de problema. Este absolut nou, l-am adus din strainatate si are doar review-uri favorabile. Desi apare foarte compact, montajul lui presupune o interventie profesionista. Daca l-ai cerut prin curier rapid, ajunge la tine in 24 de ore. Oriunde te-ai afla in tara. Cu firma de curierat pe care o doresti. Si daca mai ramane nerezolvat montajul lui in caz ca nu te descurci, doar sa ne spui. Avem noi mecanicul care iti trebuie. Colaboram cu cei mai buni. Il trimitem cu prioritate la tine. Problema este acum rezolvata. Utilajul is on fire again!

Suntem intr-o continua miscare si gata sa raspundem fiecarei provocari. Permanent in priza, permanent in linia intai in lupta cu defectiunile. Suntem pregatiti sa sarbatorim succesul si suntem pregatiti sa asimilam esecul. Suntem precum Hopa Mitica. Il darami, el se ridica. Nimic nu ne doboara. Iata-ne aici, puternici, pregatiti si activi. Haide sa lupti alaturi de noi. Haide sa castigi alaturi de noi. Suntem oameni de echipa.

Rulment butuc Dana Spicer 192-51 o piesa buna ca sa fie bine
Un rulment butuc defect sau uzat poate fi o problema grava. Iar o problema cu rulmentii de acest tip poate compromite linistea in executia lucrarilor si consumul de combustibil, dar mai mult decat atat, poate cauza probleme de siguranta reale. Ca atare, este important sa verifici rulmenti la primul semn de probleme. Fi atent la semnele de avertizare. Unul din acestea poate fi: utilajul trage intr-o parte, miros greu, temperatura ridicata, zgomote nefiresti.

Atunci cand ai nevoie de o minune
Nu trebuie decat sa o cauti. Ea nu se gaseste pe toate drumurile, se gaseste doar la noi. Mai exact la echipa noastra de consultanti tehnici. Ei fac o adevarata magie cu volumul imens de informatii. Ei le colecteaza, le ordoneaza, le deslusesc intelesul si le pun sa lucreze pentru tine. Nu-ti vine a crede? Suna si vei vedea. Ah, nu uita, serviciul nostru de consultanta este gratuit.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 192-51 cumparat de la noi vine insotit si de o portie mare de incredere. Bine pastrata intr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat din tara. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Montajul unui rulment este un proces destul de complex, mai ales ca aceasta piesa de schimb este una pretentioasa. Pentru unii poate fi chiar o bataie de cap. Multi dintre noi avem doua maini stangi cand e sa le folosim in mecanica. Asadar cand iti soseste piesa, apeleaza doar la un specialist mecanic, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi. Il stim, e bun.

Specificatii tehnice:

109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura