Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 192-68

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 192-68 tocmai ce ti-a sosit cu masina curierului. Ieri l-ai comandat iar acum este deja la tine. Buna treaba! Ai vazut ce lin curg lucrurile atunci cand apelezi la profesionisti? Ai sunat, ai cerut o piesa si ai primit una. Si nu o oarecare, ci pe cea compatibila. Nimeni nu se descurca doar cu scuze. Utilajul nu functioneaza cu ele. Utilajul functioneaza cu o piesa solida primita la timp. Noi pentru tipul acesta de raspuns lucram. Banii, afacerea vin abia dupa aceea. Satisfactia lucrului bine facut este coronita de pe capul premiantilor.

Nebuloasa pieselor de schimb pentru utilajele grele se afla intr-o continua transformare. Daca incerci sa o urmaresti, risti sa-i pierzi sirul. Suntem siguri ca in curand telescopul WEBB o va descoperi si ne va arata primele fotografii. Sa te tii atunci piese bune, intr-un numar infinit. Pana atunci insa grija mare la tot soiul de ?centuri de asteroizi? inselatoare care isi fac veacul printre stele. Nu te lasa indus in eroare. Ele sunt haotice si nu ordoneaza ci strica. Iar universul o fi el nelimitat, dar bugetul tau de revizie si reparatii, nu. Cauta intotdeauna piese originale, fi pretentios, pretinde maximul de calitate - cauta stelele. Alege stralucirea!

Rulment butuc Dana Spicer 192-68 o piesa surprinzatoare
Acest rulment butuc este astfel construit incat sa reziste la o exploatare intensa si pe termen lung. Cum reuseste? Reuseste, deoarece este conceput dintr-un aliaj de otel extrem rezistent. Dincolo de calitatile sale fizice, rulmentul este indispensabil grupului reductor, caruia ii ofera o functionare fara sincope, pe o perioada indelungata. Rolul lui este de a asigura un transfer nontraumatic al greutatii utilajului catre rotile sale, diminueaza frecarea la miscarea de rotatie si conduce la un consum mai scazut de combustibil.

Hm, vom incepe astfel?
?iti va spune la inceput consultantul nostru. Spune mai intai tu cum vezi problema, care sunt simptomele. El te va asculta atent, rotitele din capul lui se vor roti cu viteze ametitoare, toate variantele de solutii vor trece prin filtrul gandirii lui si, la final, se aliniaza trei lamai si banii incep sa curga, nu se mai opresc. Sunt banii pe care ii ecoomisesti apeland la noi. Colegii nostri vor alege solutia cea mai potrivita pentru problema ta. Participarea la acest game este gratuita. Lucrand cu ACN nu te costa nimic ca sa faci bani. Suni, intrebi si te luminezi!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, pentru ca un dosar bine organizat te scuteste de multe necazuri. Nu uita sa prinzi acolo si certificatul de garanitie pe care ti l-am trimis impreuna acel rulment butuc Dana Spicer 192-68 sosit ieri. El acopera timp de 6 luni riscul unor defectiuni din fabrica. Spor la treaba!

Livrare
Acest extrem de util rulment va ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Nici nu se poate altfel pentru ca am ales sa colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare si poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul fara nicio urma de suspiciune. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e loc de buna ziua.

Montaj
Nu exista ?daca? vrei sa optezi pentru un mecanic profesionist. Exista doar ?opteaza? pentru un mecanic profesionist care sa-ti asigure montajul corect al rulmentului. Acesta va sti sa introduca piesa in ansamblu, interventiile lui vor fi chirurgicale, iar rezultatul o reusita. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura