Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 192-60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Ia-ti un scurt ragaz si focuseaza-te-te pe acest rulment butuc Dana Spicer 192-60 care se gaseste la noi in depozit. Intr-o zi vei avea nevoie de el. De fapt, deja ai nevoie de el. Este o piesa de schimb premium. Nu are egal in categoria ei de piese. Investitia este la un cost foarte bun si va genera foarte repede profit. Nu face prea multe valuri atunci cand e cazul sa inlocuiesti rulmentul defect. Ne suni si rezolvam. La cel mai inalt standard.

Este vineri dupa pranz. Stai la tine in curte, rezemat de cupa unui buldo si asculti la radio-ul agatat de oglinda, primul meci al etapei. Te distrezi. Unde sunt marii Hagi, Lacatus, Sanmartean sau Sames? Ce glume de fotbalisti sunt astia de azi. Acum razi, dar pe miercuri erai fiert. Picase asta mare de care te sprijini acum si nu stiai ce sa-i mai faci. A fost suficient insa un telefon la vechii parteneri de la ACN Piese Utilaje si lucrurile s-au rezolvat in 24 de ore. A venit si piesa, s-a asigurat si montajul, s-a completat si garantia. Joi spre pranz si azi pana mai devreme a tras din greu si a recuperat. Alta viata acum. A dat gol, unu, dar nu stii cum il cheama.

Rulment butuc Dana Spicer 192-60 mana ta dreapta
De dimensiune medie, acest rulment butuc are un rol foarte important in functionarea utilajului, deoarece asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Prin constructia sa asigura o frecare redusa si o functionare indelungata, cu conditia unei lubrifieri consistente. De asemenea, poate conduce la un consum redus de combustibil. Pentru un montaj corect si de succes, recomandarea specialistilor este schimbarea rulmentilor in pereche. Pentru o reparatie completa, este recomandata, de asemenea, inlocuirea simeringului de butuc.

Serviciul gratuit de consultanta il asiguram cu aceeasi constanta
Atat noi cat si clientii nostri facem parte din aceeasi echipa. Noi detinem informatiile si instrumentele tehnice, ei le preiau si le pun in opera. Fiind partenerii nostri vor avea parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si chiar de interventii la fata locului, daca le vor solicita. Indiferent in ce parte a tarii se afla. La final ne strangem mainile, am rezolvat si problema asta.

Garantie
Chiar ne pasa de modul cum se va potrivi acest rulment butuc Dana Spicer 192-60 comandat de la noi in sistemul de transmisie al utilajului tau. Nu ca ne-am face griji. Caci nu avem de ce. Si totusi, pentru orice surpriza neplacuta cauzata de vreun defect de fabricatie iti vom oferi un certificat de garantie valabil 6 luni de la data primirii piesei.

Livrare
Ne-am gandit sa facem din etapa expeditiei una relaxata in raport cu timpul de expediere. Avem parteneri cele mai bune firme de curierat din tara. Iti aduc piesa in 24 de ore, fie ploaie, fie vant, deplasare ca in gand. Nu am gasit alta rima? Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine utilajul isi poate relua activitatea. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si asa facem.

Montaj
In ceea ce priveste etapa montajului, lucrurile se prezinta astfel: daca vrei sa iasa rau, monteaza singur rulmentul, asa, cu mainile goale; daca vrei sa iasa bine, cheama un mecanic care are cu el si o presa pentru rulmenti. Este foarte important ca lucrarea de montaj sa fie executata de catre un meserias. Noi il cunoastem si nu este singurul. Oriunde te-ai afla, noi cunoastem un mecanic al locului. Ti-l trimitem ca sa termine reparatia. Si apoi, la treaba.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura