Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 424D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424D
Out Of stock
Descriere
Lasa piesele de calitate sa-si puna amprenta pe performantele utilajului tau! Acest rulment butuc Caterpillar 424D este apt sa faca acest lucru. Piesa este originala. Ea se fabrica de catre celebrul Carraro si dispune de calitati tehnice extraordinare. Este un element esential in buna functionare a grupului reductor. Rulmentul asigura un transfer ideal al greutatii catre rotile buldoexcavatorului. Pentru ca si pretul este foarte avantajos, te invitam sa ceri o oferta!

Componenta se monteaza pe puntea din fata a echipamentului. Iar eficienta intregului utilaj va creste imediat dupa montarea produsului. Montajul pune in valoare o piesa, este un aspect la care trebuie sa te gandesti. In cazul in care doresti sa o montam tot noi, trebuie doar sa ne spui. Va fi si mai comod pentru ca noi ne deplasam la punctul de lucru al clientului. Castiga timp alaturi de noi si nu lasa avariile sa-ti incurce business-ul! Specialistii nostri sunt mereu alaturi de tine atuci cand ai nevoie de interventii profesioniste!

Rulment butuc Caterpillar 424D - ajuta la cresterea performantei utilajului!

Rolul rulmentului este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Practic, aceasta piesa permite invartirea rotii pe fata sau pe spate cu viteze mari, fara a realiza o frecare intensa la imbinarea dintre aceasta si axul utilajului. Directia imprecisa a utilajului poate fi un semn. Atunci cand utilajul nu merge in directia dorita, ar trebui sa iti pui semne de intrebare. Daca apare o uzura accentuata doar pe unul sau pe doua pneuri, dar directia functioneaza, atunci problema este pusa pe seama rulmentilor.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Acest rulment butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 424D este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment butuc Caterpillar 424D va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura