Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment convertizor pentru scraper Caterpillar 637E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 637E
Out Of stock
Descriere
Un rulment uzat poate fi cauza pentru nesiguranta cu care inainteaza utilajul. Iar motorul nu mai are control. Pasul firesc urmator este sa il schimbi. Acest rulment convertizor scraper Caterpillar 637E este recomandarea specialistilor nostri. Este o piesa rezistenta, extrem de cautata si, de aceea, o avem mereu pe raft. Iti recomandam sa fii atent la montaj pentru ca este o piesa asupra careia actioneaza direct presiuni mai tot timpul. Daca este montata neglijent va ceda foarte repede. Suntem aici pentru orice nelamurire.

O afacere sanatoasa este ca o ecografie unde toate valorile indica un regim de lucru echilibrat. Niciun semn al exclamarii, nicio variabila depasita. Aceasta inseamna ca fiecare operator de utilaje isi stie foarte bine indatoririle, inseamna ca utilajele sunt in deplinatatea fortelor fizice, iar veniturile se acumuleaza fara pierderi neplanificate O afacere sanatoasa este una in care defectiunile tehnice sunt preluate din pripa si nu sunt lasate sa escaladeze. Cand pui mana pe telefon si suni la ?medicul de familie? al parcului. Cand suni la noi. Am preluat cazul, totul va fi bine.

Asigura acestui rulment convertizor scraper Caterpillar 637E un sistem potrivit
Modificarile aduse masinilor in privinta rotilor, a suspensiei si a amortizoarelor peste limitele recomandate de producator vor avea repercusiuni importante si asupra rulmentilor. Prin montarea unor roti mai mari, cu o cale de rulare mai ingusta, a unor arcuri mai rigide sau a unor amortizoare mai dure, rulmentii vor functiona in parametrii neconformi si se vor uza mai repede.

Ora de consultanta, domnilor!
Trebuie sa stii, caci e important - de la noi nu obtii doar o piesa de schimb ci si recomandari valide pentru intretinerea ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Recomandarile noastre sunt gratuite. Iar discutiile cu noi vor fi intotdeauna amicale, calde, pentru ca asa se face un bine.

Garantie
Un partener de incredere este tot ce iti trebuie ca sa iti asiguri succesul. Asadar, atunci cand comanzi de la noi acest rulment convertizor pentru scraper Caterpillar 637E poti sa fii sigur ca nu vine singur. S-ar plictisi in pachet acolo, cu cine sa schimbe o vorba? Asa ca va avea ca partener de calatorie un certificat de garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Te plimbi si castigi.

Livrare
Suntem implicati total pe tot lantul de activitati care definesc procesul de reparatie, din momentul in care ai facut comanda si pana la montaj. Asadar avem grija si cu expeditia, astfel incat sa fie rapida si sigura. Curierat rapid si plata ramburs. Sau, daca esti prin zona, vino la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Indiferent cum, Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Avem in pachet toate serviciile necesare pentru o reparatie de succes, inclusiv montajul piesei in etapa finala. Detinem un portofoliu excelent de mecanici colaboratori din toata tara. Ba chiar si ateliere mai mari, pentru probleme complexe. Pentru un montaj de calitate sau chiar si alte probleme tehnice, le putem solicita sa intervina. Si intervin, pentru ca sunt seriosi. Contacteaza-ne pentru restul de detalii.

Specificatii tehnice:

? Diametru interior x diametru exterior x inaltime = 45 x 75 x 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura