Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Caterpillar 7R-5502

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Out Of stock
Descriere
Au aparut problemele tehnice la Caterpillar? Pasarile zboara? Ana are mere? Sunt lucruri firesti, nimic special, le stie fiecare suflare de pe pamant. Suna-ne fara rezerve si rezolvam firesc problema. Chiar daca acum ceea ce cauti este un rulment Caterpillar 7R-5502 fii sigur ca produsul aflat la noi in stoc te va satisfice pe deplin. Este exact ce-ti trebuie, iar operatorul tau va lucra pe masina grea in conditii perfecte de lucru. Ne gandim la toate, nu te lasam la greu.

In depozitul nostru vin si pleaca mii si mii de piese de schimb. Toate sunt pentru clientii nostri. Suntem unitatea de suport care iti sustine activitatea in infruntarea cu termenele si lucrarile. Ajunge sa ne suni si sa ceri, iar piesa de schimb pleaca imediat catre tine. Noi stim ca piata tehnica abunda de piese de schimb, de toate tipurile si pentru toate buzunarele. Dar mai stim ca este miscatoare si de multe ori inselatoare, iar tu ai nevoie de un partener stabil si de incredere. Tu ai nevoie de noi! Vino ca sa ai siguranta.

Rulment Caterpillar 7R-5502 piesa fina pentru mecanici fini
Exista diferite motive care duc la defectarea premature a rulmentilor. Unul dintre ele este instalarea lor gresita, prin folosirea unor scule contondente, cum ar fi ciocanul. Desi este recomandabil ca rulmentul sa nu fie lovit direct cu obiecte dure, unii mecanici amatori folosesc aceasta metoda riscand sa distruga camasa exterioara si interioara a piesei. Tot in aceasta privinta pot aparea defectiuni atunci cand, la montarea pieselor din ansamblul caii de rulare, se folosesc accesorii vechi, ce duc la o incarcare suplimentara a rulmentului.

Consultanta gratuita de la specialisti de soi
Serviciu de consultanta este arma secreta a echipei noastre. Acesta stie sa ne apropie clientii, stie sa vorbeasca pe limba lor, sa le preia problemele si sa le rezolve. In plus, oferim toate recomandarile, sfaturile si informatiile in mod gratuit. Tot ce trebuie sa faci e sa iei legatura cu ei, sa cunosti membri echipei ca sa beneficiezi de cunostintele lor. Serviciul nostru de consultanta este disponibil pentru orice fel de intrebare tehnica. Contacteaza-ne!

Garantie
Investitiile pe care le faci sunt pe termen lung si uneori costisitoare. De aceea, vei alege intotdeauna piesele noastre de schimb atunci cand apare nevoia. Pentru ca sunt selectate dupa criteriul calitatii. Nu facem exceptie de la regula. Acest rulment Caterpillar 7R-5502 se livreaza impreuna cu certificatul lui de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Livrare
Suntem pregatiti oricand sa grabim la maxim procesul de expdiere. Oamenii nostri lucreaza la o viteza de procesare care nu are egal. Utilajul tau se va pune pe picioare in cel mult 24 de ore de la data comenzii. Primesti aceasta piesa oriunde in tara, in acelasi interval de timp, cu plata ramburs. Sau o poti ridica personal din sediul nostru! Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
De fiecare data cand asiguri montajul piesei cu vreun amator atentezi la functionarea optima si eficienta a utilajului tau. Asadar, iti recomandam calduros sa te indrepti catre mecanici care stiu care e treaba cu rulmentii si montarea lor nontraumatica, capabili sa iti efectueze un montaj de calitate.

Specificatii tehnice:
? Diametru interior x diametru exterior x inaltime = 45 x 75 x 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura