Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Doamnelor si domnilooor! In coltul rosu produsul rulment diferential ?Uzurov?, campionul en title. In coltul alb, marea speranta a boxului mondial, reprezentat de antrenorul ACN, produsul rulment diferential Dana Spicer 211-160 sau, cum ii spun si fanii, ?Rulmenthall?. Meciul incepe in forta. Uzurov foloseste mult loviturile de uzura, cum ii e si numele, toaca des cu lovituri in acelasi loc. Insa Rulmenthall eschiveaza magistral fiind lubrifiat din abundenta, astfel incat loviturile adversarului aluneca in gol. Meciul este incins. Rulmenthall, aflat intr-o forma de zile mari, produce surpriza si in repriza a sasea reuseste un knock out istoric. Rulmenthall a invins! ACN produce campioni pe banda!

Atunci cand privesti plutirea a unui velier pe luciul Marii Negre, admiri modul elegant si eficient in care aluneca folosindu-se de fortele naturale: apa si vantul. Acest lucru este posibil pentru ca velierele inglobeaza in conceptia lor inteligenta umana si materiale potrivite pentru plutire si alunecare. Asa e si modul in care decurge o conversatie cu consultantii nostri - ca o plutire. Pentru ca ei stiu sa raspunda la fiecare intrebare, pentru ca au solutii pentru orice problema tehnica si pentru ca iti fac cele mai bune recomandari cand soliciti o piesa de schimb. Plimbarea cu velierul noastru este gratuita. Cu noi vei naviga doar in ape linistite.

Rulment diferential Dana Spicer 211-160 sau celalalt nume al calitatii
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Cateva cuvinte despre acesta. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un punct real de sprijin!
Iesim intotdeauna in intampinarea ta si suntem pregatiti sa intervenim pentru tine cu cele mai inspirate solutii. Desigur, solutiile noastre difera de la un utilaj la altul, deoarece fiecare dintre acestea este proiectat sa functioneze in diferit de celelalte. Stim sa le luam pe rand, stim sa fim ecletici, stim sa fim asa cum ne ceri sa fim. Desigur, indiferent de situatie, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. C-asai la noi!

Garantie
Dar ce este aceasta garantie? Ce este o garantie? Sa spunem ca este un mod prin care iti poti proteja suma investita in piesele de schimb pentru reparatie! Acest rulment diferential Dana Spicer 211-160 se bucura de garantie timp de 6 luni in cazul defectiunilor provenite din fabrica. Monteaza piesa linistit, dar ai grija cu cine. Si nu uita, lubrifiere!

Livrare
Primul lucru pe care il inveti de la un client pe care ti-l doresti perpetuu este nevoia lui de a primi produsul comandat intr-un timp optim! De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a fi siguri ca vei primi acest rulment in doar 24 de ore din momentul plasarii comenzi. Gestul tau simplu si unic este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Atat de simplu!

Montaj
Nu ai terminat cu reparatia pana cand utilajul nu va toarce vesel la treaba lui pe camp sau pe santier. Pentru asta, nu rata sub nicio forma montajul, care trebuie sa fie de senzatie! Aceasta etapa este importanta pentru o exploatare pe termen lung! Pentru ca acest lucru sa fie sigur, orienteaza-te catre un atelier specializat pentru montaj si pentru o manopera profesionista. Castigi timp si bani!

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura