Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 311-211-268

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential Dana Spicer 311-211-268 aflat la noi in depozit, este de cea mai buna calitate. Ca si recomandarile consultantilor nostri de la ACN. Nu sunt vrajeli! Iata una - tine la utilajul tau ca la un tata. Caci el iti va pune hrana zilnica pe masa. Exploateaza-l eficient fara sa-l strivesti sub povara planului de lucrari, alimenteaza-l la timp, intretine-l la timp. Si, cand vine vremea, inlocuieste-i piesele defectate cu unele originale. Le gasesti intotdeauna la noi. Noi suntem raspunsul la orice nevoie a utilajului tau.

Daca este ceva care ne preocupa, atunci aceasta este piata fortei de munca. Economia se schimba, obiceiurile, generatiile si chiar talentul de a construi ceva cu mainile tale, rabdarea de a duce la final un proiect de anvergura. Tinerii aleg de multe ori joburi de acasa, sau de birou. Sau deloc. Cauta ceva care sa nu ii intrebuinteze prea mult. Cine i-o fi invatat? Noroc ca mai gasesti si tineri responsabili. Cum sunt consultantii nostri tehnici. Gata sa preia fraiele. Ei nu vor un scaunel ingust intr-un biroas anonim la stat sau la corporatie, ei se simt realizati aici. Sunt oameni carora, ca si noua, le place succesul. Si il insufla si partenerilor nostri.

Rulment diferential Dana Spicer 311-211-268 deschidem cartea si citim
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor etc.

Salut! Esti gata de consult!
Defectiunile pot aparea oricand, oriunde, nu le duce dorul. Vin ele singure. Mai ales daca ai fost neglijent cu utilajele tale si nu le-ai reparat la timp desi ti-au dat semnale clare. Aia e, o rezolvam. Important este sa nu le lasi sa-ti afecteze activitatea. Exista solutii, intotdeauna exista solutii. Ai doar nevoie de un consultant care sa le stie pe toate. Ai nevoie de consultantul nostru. Iti va face recomandarile absolut gratuit. Merge pana in inima problemei si o rezolva. Suna-l repede, pana nu se ocupa cu altcineva!

Garantie
Nu este cazul sa iti strici ziua, deoarece am luat toate masurile de siguranta necesare. Fiecare produs de la noi beneficiaza de o perioada de garantie. Acest rulment diferential Dana Spicer 311-211-268 detine un certificat de garantie valabil 6 luni de zile. Acesta este valabil pentru eventualele defectiuni din fabrica. Monteaza-l si da drumul la treaba!

Livrare
Am transformat etapa aceasta a livrarii intr-una placuta si perfect securizata in raport cu timpul de expediere. Avem ca parteneri cele mai bune firme de curierat din tara. Iti aduc piesa in 24 de ore, fie ploaie, fie vant. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine utilajul isi poate relua activitatea. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si asa facem.

Montaj
In privinta montajului acestui rulment, iti recomandam sa ne intrebi consultantii daca nu ai mecanic propriu. Nu te apuca tu sa faci operatiunea caci s-ar putea sa te umpli de vaselina si de particule de metal. Este foarte important ca montajul sa fie executat cu grija, doar de catre meseriasi. Noi cunoastem si nu doar unul. Oriunde te-ai afla noi cunoastem un mecanic. Ti-l trimitem ca sa termine reparatia. Si apoi, la treaba.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura