Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-121

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Acest rulment diferential Dana Spicer 211-121 asteapta gata pregatit intr-un raft foarte bine intretinut al depozitului nostru. Asteapta pe cine? Desigur, pe tine. Caci, iata, utilajului tau iti face viata grea din cauza impuritatilor intrate in sistemul de transmisie. Ceva nu e in regula pe la simeringuri. Dar o rezolvam si pe asta. Luam piesa de schimb din raft, o ambalam bine ca sa nu sufere la trasport si ti-o expediem. Si nu oricum. Sa stii ca vine la pachet cu garantia ca va rezista in timp, asa cum te astepti. Promisiunea este promisiune.

Cele mai frumoase lucruri din vacanta nu sunt cele pe care le descoperi, ci cele cu cele cu care ramai in aparatul foto, in minte si in suflet. Iar peste toate acestea, te va incanta faptul ca nu te-a deranjat nimeni cu telefoanele. Niciun ?sefu?, aoleo, aoleo, s-a stricat utilajo?!?, sau ?sefu?, panica, cred ca a crapat rulmentii de la diferentear.? Pentru ca ai fost inspirat si ti-ai delegat inlocuitorul sa tina legatura cu baietii de la ACN. I-ai spus, ?orice problema avem, suna-i. Suna-i si n-o mai avem?. Suntem elementul surpriza din pachetul tau de vacanta.

Rulment diferential Dana Spicer 211-121 nu te lasa in drum
Manipularea cu precautie a rulmentului in timpul depozitarii si in timpul procesului de instalare este de o importanta vitala. Cele mai bune conditii de depozitare sunt cele intr-un mediu curat, uscat si lipsit de vibratii. Rulmentul nu se despacheteaza pana cand nu este pregatit totul pentru instalare. Nu este indicat a se indeparta lubrifiantul din fabrica, decat daca se cere explicit acest lucru din cauza cerintelor speciale de lubrifiere. Pastrarea unui mediu curat este un mod de viata, atat pentru mecanic cat si pentru rulment.

Din Jilava de la noi, te scapam nevoi
Tu adu-le aici, lasa-le la poarta si ia o pauza de o tigara. Si-o sa vezi apoi. Le vor prelua colegii nostri consultanti. Abia le asteapta. Una nu scapa nerezolvata. Ei sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebare. Sa iti identifice piesa de care ai nevoie, sa iti dea orice detaliu care sa te lamureasca. De la ei vei afla ca iti oferim o piesa absolut originala, extrem de rezistenta si ca e gata de a fi ambalata si livrata. Comunicam si o rezolvam, nevoia o curatam.

Garantie
Ce lucru confera confortului o noua dimensiune? Fara indoiala, siguranta! Tocmai de aceea acest rulment diferential Dana Spicer 211-121 nu va ajunge la tine singurel in coletel, ci impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie! Confort si suport de la ACN!

Livrare
Rulmentul nostru poate ajunge la tine in orice mod doresti si in cel mai scurt timp posibil. Ai si varianta lejera de a ridica piesa direct din depozit, dar putem si sa o trimitem cu curierul prin modalitatea de plata ramburs. Ajunge oriunde in 24 de ore. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Indiferent de complexitatea piesei de schimb noi avem solutia pentru montaj. Nu te lasam tocmai acum, la final. Asadar, daca nu ai mecanic iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni. Totul e sa nu te apuci tu de operatiune. Caci o luam de la inceput, dar e pe banii tai!

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura