Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru buldoexcavator Bobcat BL575

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat BL575
Out Of stock
Descriere
Cauti o piesa care face parte din gama premium, ce indeplineste toate criteriile de fiabilitate, durabilitate si performanta si iti asigura continuitatea muncii executata de vehiculul tau? Un rulment butuc Bobcat BL575 care se monteaza pe butuc punte fata este o piesa calitativa si sigura, executata in cele mai moderne fabrici. Rolul unui astfel de rulment semnat Carraro este vital in bunul mers al utilajului tau: acesta ajuta la transmiterea greutatii catre rotile buldoexcavatorului tau. Calitatea serviciilor oferite de noi reprezinta cartea noastra de vizita, de mare pret pentru noi. De aceea iti punem la dispozitie atat produse eficiente, cat si servicii conexe impecabile. Punem mare pret pe experienta pe care tu o ai in colaborarea cu noi, fiindca ne dorim ca impreuna sa conlucram catre binele utilajelor!

Acest rulment butuc Bobcat BL575 se afla la o oferta delicioasa!

Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Aceasta componenta are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Diferenta o face consultanta!

Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Un rulment butuc Bobcat BL575 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante! Un rulment butuc pentru buldoexcavator Bobcat BL575 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Un montaj realizat la stadarde de top iti va prelungi durata de funcionare optima a utilajului tau! Renunta la improvizatii si la mesteri neseriosi! Acceseaza servicii de calitate, pentru o afacere care da roade!

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura