Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 192-97

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Oare cine nu isi doreste o iesire rapida si reusita dintr-o situatie tehnica care il tine in loc? Daca esti in momentul in care ai nevoie de piese noi de schimb pentru utilajul tau, aici le vei gasi intotdeauna disponibile si la un pret pe care il poti cataloga drept sexi! Recomandarile noastre vor contribui la a face decizia finala una usor de luat. De aceasta data, iti propunem acest rulment butuc Dana Spicer 192-97 care iti va tranforma aproape magic utilajul intr-unul viguros, mobil si gata sa-si reia sarcinile. Hai la noi!

Daca alegi sa colaborezi cu magazinul nostru, atunci poti deja sa deschizi o sticla de vin scump. Pentru ca vei ramane cu multi bani in buzunar. Aici gasesti cele mai bune articole mecanice de import, la preturi inegalabile. Si treaba facuta si economii la tescherea. Ce poate fi mai bine? Piesele de schimb recomandate de noi sunt mult mai durabile decat altele. Ele iti garanteaza o exploatare indelungata si un raport calitate-pret care iti lasa gura apa. Poftiti la masa!

Rulment butuc Dana Spicer 192-97 sfatul medicului ACN
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor butuc. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor etc.

Curajul la curaj trage
Ne inspira intotdeauna ambitia si determinarea clientilor nostri. Faptul ca ei stiu ce vor si trec si muntii doar ca sa isi atinga obiectivele. Ne inspira atitudinea acestora. Tocmai de aceea aici la ACN avem grija ca fiecare sarcina pe care o avem de indeplinit sa concureze la atingerea performantelor pe care le tintesti! Pe langa multumea imensa de piese de schimb pe care le gasesti la noi se afla recomandarile utile pentru montarea lor corecta! Trebuie doar sa ne suni, iar consultantii nostri profesionisti iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie!

Garantie
Gandeste-te ca pe langa piesa de schimb solicitata mai beneficiezi si 6 luni suplimentare pentru ca nicio grija sa nu te deranjeze! Trimitem acest rulment butuc Dana Spicer 192-97 cu o garantie valabila pentru toate defectele din fabricatie. Stai linistit, fa-ti treaba!

Livrare
Nu trebuie sa vii tu la noi, poate stai departe, poate iti ia mult timp. Lasa ca venim noi la tine! Mai exact in maximum 24 de ore, indiferent cat de mare este comanda ta, aceasta va ajunge la adresa ta. Si, daca vrei sa ne intrebi si alte lucruri legate de montaj sau ceva, iti lasam si datele noastre de contact. Suna-ne cu incredere!

Montaj
Sa stii ca nu ajunge sa alegi piese de schimb de calitate. Trebuie sa le asiguri si un montaj reusit. Si, daca acesta iti da batai de cap, iti venim in ajutor oricand cu un conatc bun al unui mecanic vero vero! Cere-ne o recomandare. Te asiguram ca o avem.

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura