Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Case 3523862M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cauti un rulment Case 3523862M91 de cea mai buna calitate? Iata ca aici este locul ideal unde sa scociori dupa oferte! Nici nu va fi prea greu pentru ca nu ducem lipsa de piese de calitate superioara! Iti oferim un rulment original, fabricat de Carraro la standarde inalte de productie! El este prelucrat in uzinele din Japonia si are in componenta materiale super-rezistente care fac din piesa asta o adevarata achizitie pe termen lung! Iti vom livra componenta direct din stoc!

Sfatul specialistilor ar trebui urmat cu mare incredere! Montarea rulmentilor trebuie facuta in pereche. Astfel, miscarea de rotatie a pinionului de atac nu va avea excentricitate fata de axa. Alta recomandare pertinenta este de a schimba simeringul ce etanseaza puntea la intrarea pinionului de atac. Vino la noi daca esti in cautare de o solutie eficienta pentru reparatia sau pentru mentenanta utilajului! Avem consultanta gratuita, service mobil si servicii de mentenanta profesioniste!

Rulment Case 3523862M91 - din material foarte rezistent!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment Case 3523862M91 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment Case 3523862M91 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura