Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case MXU125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MXU125
Out Of stock
Descriere
Materialele din care este fabricat acest rulment butuc tractor Case MXU125 sunt dintre cele mai bune si mai rezistente. Te intrebi care este rolul unui rulment al grupului reductor? De ce este el important in bunul mers al utilajului tau? De ce noi insistam ca este important pentru tractorul tau ca tu sa alegi componenta corect? Un astfel de rulment este, de fapt, un pion care schimba rezultatele pe tabla de sah! El poate face diferenta intre un rezultat de succes in munca ta si un vehicul care sta pe bara! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate si cere toate informatiile! Retine ca rulmentul nostru pentru grupul reductor al tractorului tau se va monta doar pe butuc punte fata!

Un rulment butuc tractor Case MXU125 este recomandarea noastra!

Iti recomandam aceasta piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Ea are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Te intampinam cu consultanta tehnica gratuita!

Pentru noi, serviciile conexe de top sunt un gest de prietenie! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Garantie

Un rulment butuc tractor Case MXU125 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Livrare

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un rulment butuc pentru tractor Case MXU125 este o super decizie si tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montaj

Iti recomandam cu fermitate sa te asiguri ca montajul pieselor de schimb achizitionate este executat corect. Doar in acest fel te vei putea bucura de rezultatele produselor pentru utilajele tale!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura