Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 192-53

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Oricat de mult ai cauta, nu ai sa gasesti in depozitul nostru produse care sa fisureze aura. Noi nu ne aprovizionam de la vreun dealer obscur, nu aducem piese de schimb curatite, vopsite un pic si tzup la comert. Niciodata la noi asa ceva. Daca esti in cautarea unui rulment butuc Dana Spicer 192-53 care sa-ti asigure o functionare ireprosabila a sistemului e transmisie, afla ca se gaseste deja la noi in stoc. Este absolut nou, rezistent la factorii chimici si fizici. Si, odata ce l-ai folosit la reparatia utilajul tau, totul revine la normal in statusul functionarii. Poate fi iar exploatat ca in prima zi. Vino sa ridici rulmentul. Este uns, este ambalat.

O recomandare folositoare trebuie sa contine doua lucruri obligatorii : cunoasterea problemei si placerea sherui informatiile cu celalalt. O recomandare buna nu este, asadar, nu doar un transfer de informatie ci si un mod elegant de a arata ca iti pasa. De aceea ne preferi pe noi si nu pe altii - pentru ca produsele noastre de care ai, finalmente, nevoie, vin cu un pachet solid de informatii, garantii si recomandari. Observi cum timpul se comprima si totul devine foarte usor si previzibil. La noi te vei simti ca acasa.

Rulment butuc Dana Spicer 192-53 o piesa buna ca sa fie bine
Un rulment butuc defect sau uzat poate fi o problema grava. Iar o problema cu rulmentii de acest tip poate compromite linistea in executia lucrarilor si consumul de combustibil, dar mai mult decat atat, poate cauza probleme de siguranta reale. Ca atare, este important sa verifici rulmenti la primul semn de probleme. Fi atent la semnele de avertizare. Unul din acestea poate fi: utilajul trage intr-o parte, miros greu, temperatura ridicata, zgomote nefiresti.

Atunci cand ai nevoie de o minune
Nu trebuie decat sa o cauti. Ea nu se gaseste pe toate drumurile, se gaseste doar la noi. Mai exact la echipa noastra de consultanti tehnici. Ei fac o adevarata magie cu volumul imens de informatii. Ei le colecteaza, le ordoneaza, le deslusesc intelesul si le pun sa lucreze pentru tine. Nu-ti vine a crede? Suna si vei vedea. Ah, nu uita, serviciul nostru de consultanta este gratuit.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 192-53 cumparat de la noi vine insotit si de o portie mare de incredere. Bine pastrata intr-un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
24 de ore este perioada maxima in care aceasta piesa, si oricare alta, vor ajunge de la noi la tine. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat din tara. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine curierul bate la usa. Si tot maine reiei lucrul. Trebuie doar sa utilizezi datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Montajul unui rulment este un proces destul de complex, mai ales ca aceasta piesa de schimb este una pretentioasa. Pentru unii poate fi chiar o bataie de cap. Multi dintre noi avem doua maini stangi cand e sa le folosim in mecanica. Asadar cand iti soseste piesa, apeleaza doar la un specialist mecanic, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi. Il stim, e bun.

Specificatii tehnice:

109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura