Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Case 6914526

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Rulment Case 6914526 - ce oferta super-tare ai gasit! Pai sa te bucuri de ea! Chiar o vei face, pentru ca piesa este exceptionala din toate punctele de vedere. Este realizata in uzinele renumite din Japonia detinute de Carraro. Componenta se remarca prin fiabilitate si eficienta. Nu doar prelucrarea produsului este extraordinara, ci si rezistenta materialelor alese la fabricarea sa. Trebuie neaparat sa ceri o oferta completa care sa te faca sa iei cat mai rapid o decizie!

Consultanta tehnica este la noi complet gratuita, deoarece este important pentru noi ca tu sa ajungi cu usurinta in posesia piesei ideale pentru utilajul tau. Pentru a comanda, suna-ne, trimite-ne un e-mail sau completeaza cererea de oferta propusa pe site-ul nostru! Ia in calcul faptul ca se recomanda schimbarea rulmentilor in pereche pentru a nu afecta functionarea corecta a pinionului de atac. Poti cere mai multe lamuriri specialistilor nostri oricand doresti!

Rulment Case 6914526 - vei fi un client multumit de alegerea facuta!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment Case 6914526 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment Case 6914526 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca ?sanatos? la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura