Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan Caterpillar 117-9887

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Nimic nu se compara cu o piesa de calitate superioara! Iti ofera siguranta de care ai nevoie! O cruce cardan Caterpillar 117-9887 este exact ce are nevoie utilajul tau! Exploatarea sistemului de transmisie depinde de existenta si functionalitatea crucii cardanice. Recomandam modelul acesta pentru ca este realizat cu respectarea tuturor standardelor de calitate. Vei primi si certificat de garantie pentru ca producatorul isi doreste sa stii ca ceea ce cumperi este un produs serios si respectabil!

Ca sa te asiguri ca faci o achizitie perfecta, cere ajutorul consultantilor nostri. Acestia iti vor oferi asistenta tehnica gratuita. Ce presupune asta? Se vor asigura ca piesa de schimb de care ai nevoie este compatibila cu echipamentul tau. In plus, exista posibilitatea sa faci montajul componentei cu ajutorul echipei noastre. Cel mai tare service mobil este gata sa se deplaseze la punctul tau de lucru. Hai sa-i dam drumul!

Cruce cardan Caterpillar 117-9887 - rezistenta maxima in timp!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Aceasta cruce cardan Caterpillar 117-9887 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan Caterpillar 117-9887 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura