Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan Caterpillar 0542213

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Echipamentul tau sufera din pricina uzurii instalate la crucea cardanica? Nu-l lasa sa se zvarcoleasca! Alege acum o cruce cardan Caterpillar 0542213 fiabila! Iti spunem ca piesa de schimb din oferta noastra este foarte bine executata si are in compozitie un material de cea mai buna calitate. Pentru interventii de succes la sistemul de transmisie, alege sa comanzi acest produs! Vei avea si un cost redus, dar si o livrare foarte rapida!

Pentru ca ne dorim sa-ti aducem cele mai bune piese de schimb si ne dorim sa te bucuri la maxim de ele, iti oferim serviciile potrivite! Poti avea cea mai buna piesa, dar daca nu se potriveste cu utilajul tau, nu faci nicio afacere. Gandeste-te ca deja ai pierdut timp cu avaria aparuta, sa mai pierzi timp si cu o piesa nepotrivita este deja prea mult. Bazeaza-te pe ajutorul gratuit oferit de consilierii nostri! Si sa stii ca vei fi foarte multumit, va fi o placere sa stai de vorba cu specialisti in mecanica utilajelor grele.

Cruce cardan Caterpillar 0542213 - rezista vreme indelungata!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Aceasta cruce cardan Caterpillar 0542213 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Aceasta cruce cardan Caterpillar 0542213 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura