Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan pentru compactor Caterpillar CP-323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CP-323
Out Of stock
Descriere
Opteaza pentru o cruce cardan compactor Caterpillar CP-323 si vei mai urca o treapta pe scara performantei. Utilajul tau are nevoie de aceasta componenta care ajuta la functionarea sistemului de transmisie. Produsul este calitativ, iar materialul folosit va aduce un plus de rezistenta in timp. Daca te motivezi un pic, vei avea cel mai performant utilaj! Comand-o cat mai repede si fa-l ca nou din nou!

Ne dezvoltam neincetat! Gama produselor comercializate a fost extinsa, incercandu-se acoperirea necesitatilor clientilor firmei cu produse de o calitate superioara si la preturi cat mai accesibile. Orice are nevoie utilajul tau, suntem convinsi ca vei regasi pe rafturile depozitului nostru. Compatibilitatea piesei pe care o doresti, sfaturi despre montaj sau mentenanta, pe toate le vei primi de la specialisti! Apeleaza serviciul gratuit de consultanta!

Cruce cardan compactor Caterpillar CP-323 - functioneaza foarte bine!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Aceasta cruce cardan pentru compactor Caterpillar CP-323 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan compactor Caterpillar CP-323 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura