Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan punte fata buldoexcavator Case 580M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580M
Out Of stock
Descriere
Brida cardan punte fata Case 580M are un pret pe care nu il poti rata. Elementul care creste siguranta din timpul exploatarii utilajului trebuie montata pe puntea din fata a buldoexcavatorului. Specialistii recomanda aceasta componenta pentru ca este realizata dintr-un otel de cea mai buna calitate care ofera rezistenta extrordinar de mare in timp. Foloseste surubul potrivit pentru prinderea bridei cruce cardan si poti sta linistit ca ai facut o interventie sigura!

Ai grija constant de echipamentul tau! Trebuie sa stii, totusi, ca nu exista utilaj fara nicio slabiciune si nici vehicule carora nu va trebui sa le schimbi niciodata piesele. Toate se uzeaza si acest lucru nu are cum sa nu afecteze performantele utilajului. Singurul lucru pe care il poti face este sa te asiguri ca il ingrijesti cum se cuvine si ca acorzi atentie fiecarei componente. Cu cat il ingrijesti mai bine, cu atat cheltui mai putin pe mentenanta si cresti productivitatea. Toate sfaturile utile le gasesti la consultantii nostri care iti ofera asistenta tehnica gratuita!

Brida cardan punte fata Case 580M - piesa de schimb de care ai nevoie!

Scopul principal al bridelor este de a fixa componente care ar deveni vulnerabile la miscari nedorite. Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa pentru a proteja componente mult mai costisitoare. Practic, acesta este rolul unei bride in general. Acest element, aparent insignifiant, previne accidentele nedorite. Si se asigura ca toate stau la locul lor.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Spune-ne unde vrei sa ajunga brida cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 580M si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura