Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 424D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424D
Out Of stock
Descriere
Utilajele de constructii sunt intotdeuna impunatoare si puternice. Ai impresia ca nimic nu le misca din loc. Dar de cele mai multe ori sunt detaliile mici care fie iti transforma buldoexcavatorul intr-unul lent si stricacios, fie intr-unul fiabil si strasnic. De aceea astazi iti prezentam bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 424D cu care iti vei duce utilajul mai des pe santier si mai rar in service.

Totusi, ca cele de mai sus sa se aplice si in realitate, nu este suficient sa achizitionezi o bucsa. Este necesar ca bucsa cumparata sa fie cea potrivita buldoexcavatorului tau. Tocmai de aceea iti punem la dispozitie serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu un simplu apel telefonic noi te putem indica catre bucsa ideala pentru tine. In plus, iti raspundem la orice alte intrebari ai mai avea. Suntem aici pentru tine si afacerea ta.

Cu bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 424D vei putea finaliza toate proiectele propuse
Asa cum am mentionat mai sus, cateodata lucrurile mici fac diferenta. Aceasta bucsa are o relevanta puternica in cazul unui buldoexcavator. Ea creeaza o punte intre doua piese de metal, ameliorand vibratiile sau socurile cauzate de folosirea utilajului. Astfel, restul componentelor din cadrul masinariei nu se uzeaza la fel de repede. De aceea cu aceasta bucsa vei reusi sa imbunatatesti fiabilitatea utilajului inca de la prima cheie!

ACN iti este alaturi in luarea fiecarei decizii pentru ca utilajul tau sa prospere
La ACN mereu punem accentul pe calitate si vrem ca si tu sa ai parte de o experienta placuta alaturi de noi. De aceea iti sugeram sa apelezi cu incredere la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit! E nevoie doar de o convorbire ca sa te putem ajuta, indruma si raspunde la orice fel de intrebare ai avea despre produsele noastre.

Livrare
Fiindca la ACN totul este despre calitate, livrarile produselor nu sunt o exceptie. Comanda azi bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 424D online sau prin apel telefonic, iar curierii nostri dragi vor ajunge la tine in doar 24 de ore! Ai citit bine; comanzi azi, maine ajunge la tine.

Montaj
Piesele calitative pentru utilaje fac diferenta intre o masinarie buna si una foarte buna. Ca tu sa te poti bucura la maxim de produsele achizitionate, iti sugeram sa lasi montajul pe mana celor autorizati. Astfel, nici piesa si nici utilajul nu sufera deteriorari sau stricaciuni. De la serviciul de consultanta tehnica poti obtine mai multe informatii despre montaj si service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura