Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 438B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438B
Out Of stock
Descriere
Traim intr-o lume in care pare ca tot ce conteaza este cantitatea si sub nicio forma calitatea. Noi stim ca tu nu te ghidezi dupa acest principiu, iar atunci cand faci ceva pui suflet si vrei sa iasa cat mai bine posibil. La ACN Piese Utilaje facem la fel si de aceea iti oferim bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 438B cu mult drag. Cu aceasta bucsa in componenta, buldoexcavatorul tau va performa pe santier, iar proiectele tale vor fi finalizate rapid si calitativ.

Desi totul pare simplu, suntem constienti ca nu este asa si in realitate. Ca toate cele promise mai sus sa devina realitate, utilajul tau are nevoie de bucsa potrivita. In cazul in care nu esti sigur ca faci alegerea corecta, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul unui profesionist, vei putea face mereu alegerile corecte pentru afacerea ta!

Comanda bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 438B cu incredere - nu vei regreta!
Bucsa este mica in dimensiune, dar esentiala. Ea actioneaza ca o legatura pivotanta, permitand partilor metalice sa se miste cu fluiditate. Prin reducerea frecarii si a uzurii, bucsa contribuie la mentinerea durabilitatii si functionarii optime a buldoexcavatorului pe o perioada lunga de timp. In aceste conditii, bucsa devine un element fundamental pentru performanta utilajului tau in cadrul proiectelor de constructie.

Cu serviciul de consultanta tehnica gratuit mereu faci alegerile potrivite!
La fel cum sunt pantofii, asa sunt si bucsele pentru buldoexacavator. Daca nu cumperi piesa potrivita pentru utilajul tau, o sa faci mai mult rau decat bine. Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit si nu va mai fi nevoie sa cauti fara oprire bucsa corespunzatoare. Cu un apel telefonic vei primi toate informatiile necesare de la consultantii nostri rapid si gratis!

Livrare
Pentru ca te-am obisnuit cu produse si servicii de calitate, vrem sa ramai cu o impresie buna pana la final. Astfel ca bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 438B va fi livrata la adresa ta in doar 24 de ore! Comenzile se pot plasa online, dar si prin telefon, iar produsul va ajunge la tine maine ca tu sa te poti folosi de el cat mai rapid!

Montaj
Piesele calitative pentru utilaje fac diferenta intre o masinarie buna si una foarte buna. Ca tu sa te poti bucura la maxim de produsele achizitionate, iti sugeram sa lasi montajul pe mana celor autorizati. Astfel, nici piesa si nici utilajul nu sufera deteriorari sau stricaciuni. De la serviciul de consultanta tehnica poti obtine mai multe informatii despre montaj si service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura