Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa translatie lama pentru autogreder Volvo G720

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo G720
Cod produs
0ZNVT1LG-IM
Out Of stock
Descriere
La baza unei constructii solide sta o baza perfect nivelata. Cu o noua bucsa translatie lama autogreder Volvo G720 ai certitudinea ca terenul va fi pregatit corect pentru proiectul tau. Echipeaza-ti utilajul cu cea mai buna bucsa de translatie din industrie si fa-ti munca mai usoara si mai eficienta! Sistemul de transmisie al autogrederului tau iti va fi recunoscator pentru aceasta investitie! Acesta va functiona mai bine ca niciodata si nu va mai exista vreodata teren prea greu de nivelat pentru el.

Cu aceasta componenta poti construi cu incredere, stiind ca ai la dispozitie o piesa realizata cu materiale de cea mai buna calitate, atent prelucrate, pentru a obtine rezultate remarcabile cu ajutorul acesteia. Designul fara cusur al acesteia garanteaza satisfacerea chiar si celor mai exigente cerinte. Noi, cei de la ACN, avem ca scop sa iti recomandam cele mai bune piese disponibile. Asa ne asiguram ca vei fi mereu multumit de serviciile noastre.

Noua bucsa translatie lama autogreder Volvo G720 - fiabilitate si durabilitate neintrecute!
Ar fi pacat ca o asmenea piesa de exceptie sa fie compatibila cu un singur model de utilaj! De aceea bucsa translatie lama autogreder Volvo G720 este compatibila si cu modelul Volvo G720B. Astfel se poate bucura mai multa lume de beneficiile oferite de aceasta. Absobind vibratiile care apar in timpul realizarii sarcinilor de lucru, aceasta piesa apara axul pe care se afla montata lama si sistemul de transmisie de uzura prematura.

Indrumare la un telefon distanta!
Alegerea componentei potrivite pentru tine poate deveni o provocare. Noi iti sarim in ajutor si iti oferim serviciul nostru de consultanta gratuita. Toti clientii nostri beneficiaza de acesta.

Livrare
Asteptare poate fi adesea cea mai dificila parte din procesul inlocuirii unei componente defecte. Iti vom face treaba mai usoara, asigurandu-ne ca noua ta bucsa translatie lama pentru autogreder Volvo G720 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Contacteaza-ne cu incredere pentru a primi raspuns la orice intrebare ai putea avea!

Montaj
Pentru a-i acorda piesei tale sansa de etalare a calitatilor sale asigura-te ca aceasta are parte de un montaj profesionist, realizat intr-un service autorizat. Lista cu service-uri acreditate, partenere ACN, iti va sta la dispozitie

Specificatii tehnice

-Diametru inainte de folosire - 81,5mm
-Diametru in stare montata - 61mm
-Pozitia piesei in cadrul utilajului se regaseste in plansa atasata articolului. Piesa se afla pe pozitia 4.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura