Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa punte pentru tractor Case Maxxum MX100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
Z693QOJF-CD
Out Of stock
Descriere
Stii filmele cu detectivi? Poate esti fan James Bond. Sau poate ca Sherlock Holmes ti se pare mai intrigant. Ori poate ca nu esti un cunoscator. In orice caz, trebuie sa iti spunem urmatoarele. Noi suntem asemenea celor mai rafinati detectivi. Observam imediat indiciile care evidentiaza faptul ca o piesa de schimb este de calitate sau nu. Si avem in spate ani buni in care am tot descoperit astfel de lucruri. Asa ca atunci cand iti recomandam bucsa punte tractor Case Maxxum MX100 poti fi sigur ca este o sugestie de care noi suntem siguri. Doar nu crezi ca iti vom spune sa investesti intr-o piesa indoielnica? Fireste ca piesa recomandata e una calitativa. Vrem sa te intorci la noi!

Stim ca exista niste alegere la care constient sau inconstient te intorci. Poate ca iti aduc aminte de un episod placut din copilarie. Sau poate de un moment frumos din viata ta. Sau poate ca le asociezi cu succedul. Alegerile pe care le faci oglindesc felul in care arata afacerea pe care o conduci. Esti multumit de modul in care se prezinta acum? Se putea si mai bine? Dar utilajele? Ele ce iti transmit? Trosnesc de sanatate si sunt viguroase din cale afara? Sau mai degraba par timide si nu au chef de munca? Daca vrei sa ai parte de utilaje din prima categorie, atunci ai nevoie de componente de calitate. La noi vei gasi mereu astfel de produse! Asta pentru ca ne pasa de tine si de bunul mers al utilajului tau. Investeste in aceasta bucsa originala Carraro!

Bucsa punte tractor Case Maxxum MX100 - alegerea ideala pentru utilajul tau!

Probabil ca te uiti cu mari indoieli la o piesa de aceasta dimensiune. Dar o asemenea bucsa sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Bazeaza-te pe experienta noastra!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta ca sa iti venim in ajutor atunci cand vine vremea sa achizitionezi noi piese de schimb. Sau cand ai nevoie de un sfat. Sau de o recomandare. Tot ce ai de facut e sa ne contactezi iar de restul ne ocupam noi!

Bucsa punte pentru tractor Case Maxxum MX100 are o garantie ce se intinde pe o durata de 6 luni de la data achizitiei.

Aceasta bucsa punte tractor Case Maxxum MX100 va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil, prin curier rapid, oriunde te-ai afla. Iti reamintim ca site-ul nostru e locul in care vei gasi mereu calitatea. E la ea acasa aici!

Cu montajul nu e de glumit. De fapt, in acest moment incepi sa ii dai viata piesei de schimb. Sau dimpotriva! Depinde cu cine alegi sa inlocuiesti piesa. Te lasi pe mana oricui si risti?

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura