Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara pentru tractor Case Maxxum MX100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
CWI7VZJO-R
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce de planetara Case Maxxum MX100 din oferta noastra te va multumi pe deplin! Este o piesa originala Carraro, motiv pentru care reprezinta alegerea ideala pentru utilajul tau. Ideal ar fi sa fii constient ca o piesa calitativa iti face viata mai usoara. Ai incercat vreodata o astfel de componenta? Ai observat cum grijile isi iau zborul odata ce piesa e asezata in locul potrivit? Daca inca nu te-ai aflat in compania unei piese de top, credem ca e timpul sa testezi una. Si, cum fiecare lucru are un inceput, iti recomandam sa incepi chiar cu aceasta piesa!

Este pretul unul dintre motivele pentru care nu investesti in piese de inalta calitate? Sa stii ca exista situatii in care gandul ca o piesa de calitate superioara e mai scumpa decat una mediocra nu reprezinta o realitate, ci un mit. Pe de alta parte exista situatii in care o piesa buna e mai scumpa decat una slaba. Chiar si in acest caz, facand calcule intr-un interval mai lung de timp s-ar putea sa fii surprins de faptul ca in cele din urma pentru afacere mai ieftin a fost sa investesti intr-o piesa de top decat intr-una slaba. Incearca aceasta componenta originala Carraro!

Cruce de planetara Case Maxxum MX100 - componenta perfecta pentru utilajul tau!

Oare o astfel de cruce de planetara are o menire oarecare? Oare care o fi aceasta? O astfel de piesa are rolul de a transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica ce le uneste.

Te poti baza pe experienta noastra - iti suntem alaturi!
In cazul in care te vezi pus in situatia de a face o alegere, dar nu stii care ar fi cea mai potrivita decizie, iti sarim noi iti ajutor. Asta-i felul nostru de a fi - suntem degraba saritori in ajutor. Stim tot ce e de stiut despre componente si suntem dornici de a invata lucruri noi. Asa ca nu iti face griji defel! Consultanta tehnica gratuita te va scoate din orice impas.

O astfel de cruce de planetara pentru tractor Case Maxxum MX100 iti va lasa grijile departe. Cum? Prin garantia valabila 12 luni din momentul achizitiei.

Aceasta cruce de planetara Case Maxxum MX100 va ajunge la tine cat ai clipi. O livram prin curier rapid, oriunde te-ai afla. Te asteptam sa ne treci pragul de ne esti aproape!

Poate ca ai tendinta sa nu mai fii atat de atent odata ce te vezi cu piesa in buzunar. Insa montajul e o chestiune deosebit de importanta. Acorda-i atentia cuvenita daca nu vrei sa pierzi investitia.

Specificatii tehnice

Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura