Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor Case Maxxum 110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case MAXXUM 110
Cod produs
2QCX56DG-MI
Out Of stock
Descriere
Cruce planetara Case Maxxum 110 este cea mai buna investitie la care te poti gandi pentru a reda vitalitatea prietenului tau de nadejde, tractorul Case Maxxum. Este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capete simeringuri de etansare, asa incat are interiorul protejat de praf si umezeala. Se monteaza pe puntea fata. Nu rata experienta de a vorbi cu consultantii nostri, de a-i intreba orice iti pofteste inima despre piesele de schimb de care ai nevoie. Apoi nimic mai simplu decat sa plasezi comanda, telefonic sau prin formularul de pe site, si maine ai piesa la usa!
Toti cei care aleg colaborarea cu noi au avantajul de a alege dintr-o gama completa de servicii: pot apela la expertii nostri pentru consultanta gratuita, pot chema partenerii nostri pentru depanare, aleg dintr-o gama variata de piese, livrare, garantie... si asta doar daca ne suni!
Esti in pana pe teren si nu vezi nicio solutie? Suna la noi si unul dintre cei mai buni mecanici cu ateliere mobile va veni la tine cat de curand! Am alcatuit pentru tine o retea de parteneri in toata tara!

Cruce planetara Case MAXXUM 110 va resuscita activitatea utilajului tau !
Crucea cardanica este utilizata pentru a transfera puterea mecanica intre doi arbori atunci cand axele lor formeaza un anumit unghi. Este o inventie uimitoare care dateaza de acum cateva secole. Fiind supusa unor solicitari intense da incovoiere si forfecare se impune  executarea ei din aliaje de otel extrem de rezistente si pe linii de fabricatie upgradate. Daca utilajul tau scoate zgomote violente, nu-l neglija! Daca a cedat crucea cardanica, el se va opri sau, daca este in miscare, se poate rasturna! Are mare nevoie de piese de buna calitate, si in aceeasi masura, de montaj profesionist!
Daca ai o problema tehnica, apeleaza la noi!
Sa identifici un defect poate fi foarte dificil, la fel ca si identificarea piesei care sa inlocuiasca perfect piesa defecta. Expertii nostri te pot ajuta, fara costuri suplimentare, sa rezolvi orice astfel de problema! Suna-i si te vei convinge ca ei pot, doar daca le dai telefonic cateva date, sa te ghideze in tot procesul de reparare!
Cruce planetara pentru tractor Case MAXXUM 110 vine in colet cu un certificat de garantie de 6 luni, esti acoperit in cazul unui eventual defect de fabricatie.
Pentru a scurta timpul de livrare apelam la serviciul de curierat rapid si cruce planetara Case MAXXUM 110 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, este pe stoc!
Cum sa faci o improvizatie pentru o articulatie de o asemenea importanta? Crucea cardan face parte dintr-un mecanism de transmitere a puterii care impune un montaj de prima calitate. Suna-ne, iti dam datele de contact ale unuia dintre partenerii nostri!

Specificatii tehnice

• Dimensiune: 27x82mm
• Pentru o durata de exploatare cat mai mare a produsului, recomandam gresarea periodica a acestuia.

Componenta este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capete simeringuri de etansare, asa incat are interiorul protejat de praf si umezeala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura