Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor Case Maxxum MX100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX100
Cod produs
1GDYCPO5-AL
Out Of stock
Descriere
Cat dureaza sa ai aproape de tine calitatea? Maximum 24 de ore! Atat ne ia pana acest ansamblu transmisie finala Case Maxxum MX100 care este un produs realizat de Carraro va ajunge la tine acasa! Dupa aceea, te poti bucura linistit de rezistenta de durata, dar si de o fiabilitate de exceptie. Totul la un pret avantajos!

Noi stim ca drumul cel mai simplu este acela pe care il cunosti. Iar pe ACN Piese Utilaje, noi cunoastem unul singur: calitatea. Doar asa stim sigur ca atingi performanta neincetat, iar grijile dispar cat ai clipi! Mai mult, daca ai nevoie de noi, ne gasesti la doar un apel distanta! Fie ca ne suni, fie ca ne faci o vizita la sediul nostru, iti vom raspunde la fiecare intrebare. Bonus, consultanta este gratuita!

Ansamblu transmisie finala Case Maxxum MX100 - piese de schimb in care poti avea incredere!
Ne-am imprietenit cu utilajul tau pana ne-a spus toate secretele lui! Astfel, am aflat un lucru! El are nevoie de un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii! Fara el, un intreg mecanism nu ar putea functiona in conditii optime. Norocul tau este ca la noi il gasesti pe cel mai bun! Acest lucru nu doar ca ofera o rezistenta pe termen lung, dar iti ofera si o performanta de exceptie. Investeste in calitate oricande ai ocazia!

Mai mult, ne-a destainuit multe lucruri, printre care faptul ca in cazul acestui produs, desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare! Daca vrei sa aflii detalii suplimentare, ne poti suna oricand! Consultanta este gratuita!

Facem magie! Iti facem toate grijile sa dispara! Cum?  Iti trimitem alaturi de acest ansamblu transmisie finala pentru tractor Case MX100 si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Daca astazi ai plasat comanda si maine iti bate curierul in usa, nu te speria! Acest ansamblu transmisie finala Case Maxxum MX100 a ajuns deja la tine, in maximum 24 de ore! Pentru mai multe informatii, iti lasam si datele noastre de contact.

Montajul este ultimul pas, dar, totodata, cel ce face ca produsul sa atinga adevarata performanta de care este capabil. Totusi, trebuie sa iti spunem ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura