Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Placute frana sistem franare pentru dumper Volvo A30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo A30
Cod produs
9U81TC2N-AS
Out Of stock
Descriere
Platforma pe care o inspectezi acum este o adevarata expozitie a celor mai calitative produse! Aici vei regasi creatii prelucrate de branduri de renume! Aceste placute frana dumper Volvo A30 este o revelatie tehnica adusa pentru a da un refresh sistemului de transmisie! Este o varianta ideala si pentru modelele Volvo A30C, A30D, A30E!
Formam o echipa numeroasa si unita care impreuna da sens si forma acestui depozit imens! Munca in echipa ne-a adus unde suntem astazi si continuam sa ne extindem si sa evoluam cu fiecare caz rezolvat! Da o sansa experientei alaturi de noi si grabeste pasul in drumul tau catre performanta!

Ajuta sistemul de transmisie cu aceste placute frana dumper Volvo A30 moderne!
Alege aceasta piesa de baza pentru angrenajul transmisiei pentru a asigura dezvoltarea unui ritm de lucru superior! Placutele joaca un rol esential in sistemul de franare al utilajului, ajutandu-te sa il controlezi dupa bunul plac.

Creste volumul de informatie? Creste-ti si afacerea!
Nu ezita sa ne adresezi orice intrebare care te-ar putea lamuri! Operatorii din cadrul serviciului de consultanta sunt pregatiti sa-ti preia apelul si sa te asiste! Da-ne voie sa facem o selectie corecta a piesei in raport cu modelul utilajului tau pentru a nu fi nevoie sa reiei cautarile! Iti vom recomanda tot ce este mai bun pentru ca afacerea ta sa creasca!

Livrare
Pentru a face fata acestui domeniu, este imperios necesar sa fii cat de eficient poti! Din acest motiv, facem tot ce putem pentru a-ti livra produsele dorite in timp record! Aceste placute frana dumper Volvo A30 vor ajunge la tine imediat! Contacteaza-ne!

Montaj
Sanatatea piesei poate fi mentinuta daca te asiguri ca este montata de un profesionist! Alege un atelier de specialitate si pune pret pe investitia si timpul tau! Manoperele mediocre sunt pentru amatori iar tu sigur tinzi catre performanta! Mai mult de atat, sigur nu iti doresti sa investesti dublu cand ai ocazia de la inceput sa mergi la sigur!

Specificatii

• 245x 90mm
• Grosime ferodou - 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura