Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Placute frana sistem franare incarcator frontal Volvo EL70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EL70
Cod produs
GIT802BU-AS
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de afaceri, seteaza-ti planuri bine organizate si investeste practic! In domeniul agriculturii sau al constructiilor cel mai mare impact il au piesele de schimb! La urma urmei, ele sunt cele care mentin sanatatea utilajelor! Aceste placute frana incarcator frontal Volvo EL70 sunt un exemplu de ‘’asa da’’! O optiune sigura si pentru modelul Volvo EL70C!
Suntem constienti ca deja depui cel mai mare efort in activitatea pe care o intretii! Dar te-ai gandit daca acesta are nevoie de putin ajutor? Tehnologia nu inceteaza sa avanseze iar tu trebuie sa fii la curent cu ea! Din fericire avem oamenii potriviti care sa te ajute si sa iti furnizeze cele mai utile informatii dupa care sa te ghidezi!

Tinzi catre performanta? Investeste in aceste placute frana incarcator frontal Volvo EL70 noi!
Alege aceasta creatie autentica pentru a da un update sistemului de transmisie! Aceste placute vor contribui semnificativ la buna si sigura coordonare a utilajului tau! Sistemul de franare va fi mult mai bine sustinut!

Informeaza-te cum se cuvine!
Adreseaza-ne orice nelamurire, nu ezita sa apelezi pentru detalii! Ne facem treaba intr-un ritm alert pentru ca tu sa-ti remediezi defectiunile cat mai curand posibil! Agentii nostri te vor ajuta sa faci selectia potrivita a pieselor necesare si te vor instiinta despre orice detaliu! Iti asteptam solicitarea! Suntem aici pentru tine!

Livrare
Esti in criza de timp? Activitatea ta nu mai poate astepta? Ne gandeam noi! Nu iti face probleme! Aceste placute frana incarcator frontal Volvo EL70 vor sosi la adresa indicata in cel mai scurt timp! Acceseaza-ne datele de contact!

Montaj
Daca iti doresti ca piesa achizitionata sa-si mentina calitatea, avem o recomandare! Indreapta-te catre un centru de asamblare special pentru ca piesa sa fie montata corespunzator! Daca vei urma acest sfat, piesa va garanta o functionare indelungata si sanatoasa!

Specificatii

• 245x 90mm
• Grosime ferodou - 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura