Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Placute frana sistem franare pentru dumper Volvo BM5350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BM5350
Cod produs
8TVIO1SZ-AS
Out Of stock
Descriere
Intr-o lume a nesigurantei cand vine vorba de calitate, noi facem diferenta! Stim ca de la a spune pana la a demonstra e cale lunga, insa nu ai de ce sa-ti faci griji! Confrunta recenziile clientilor nostri si vei intelege! Nu ne permitem sa abuzam de timpul si banii tai! Aceste placute frana dumper Volvo BM5350 sunt o minunatie tehnica! O solutie si pentru modelul Volvo BM5350B!
Echipa noastra de specialisti nu inceteaza sa multumeasca de fiecare data! Indiferent de caz si, ei au de fiecare data ideile la ei! Cu fiecare ocazie demonstreaza capacitatea lor de a opera in termene limita si conditii optime! Fii si tu unul dintre beneficiarii unui asemenea tratament si ajuta-ti afacerea! Acum este momentul oportun sa ne dai un telefon!

Placute frana dumper Volvo BM5350 -  noi si rezistente!
Acest produs este solutia ideala care sa suporte exploatare mult timp si care nu te va supune la alte cheltuieli! Menite sa asigure buna coordonare a utilajului, placutele joaca un rol elementar in sistemul de franare al acestuia!

Afla si aplica tot ce e nou!
Agentii nostri te vor asista si te vor ajuta sa faci selectia ideala a pieselor de care ai nevoie! Apeleaza-i cu incredere si intreaba-i tot ceea ce te framanta! Ca bonus vei primi un plan personalizat de intretinere care va deveni rutina ta zilnica in munca! Asteptam cu nerabdare solicitarea ta! Te vom prelua instant si ne vom implica in totalitate!

Livrare
Ne-ai solicitat? Ai nevoie de aceste placute frana dumper Volvo BM5350 urgent? Zis si facut! Iti promitem o expediere rapida si sigura! Trebuie doar sa intri pe pagina de contact iar noi ne ocupam de restul!

Montaj
Nu risca sa mai pierzi din nou timp si bani! Daca pana aici ai avut un parcurs progresiv, continua pe acest drum! Alege sa asamblezi piesa intr-un atelier de specialitate sub supravegherea specialistilor! Astfel, vei prelungi durata de exploatare a piesei si rezistenta sa la socuri va fi garantata!

Specificatii

• 245x 90mm
• Grosime ferodou - 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura