Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa translatie lama pentru autogreder Volvo G710

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo G710
Cod produs
RQ4YGWJM-IM
Out Of stock
Descriere
Stim ca lucrarile tale au nevoie de o suprafata perfect neteda de pamant, pentru a avea o baza stabila si astfel incat planurile de constructie sa poata fi puse in practica fara probleme. Pentru a te asigura ca utilajul pe care il folosesti se poate ocupa de netezirea pamantului in mod corespunzator, echipeaza-l cu o bucsa translatie lama autogreder Volvo G710 din depozitul nostru. Ofera-i harnicului tau prieten cea mai buna componenta disponibila pe piata, pentru a-i face munca mai usoara.

Calitatea materialului si finetea manoperei acestei bucse sunt trasaturile care o definesc, fiind de asemenea si motivele pentru care aceasta este una dintre cele mai bune optiuni disponibile la acest moment. Aici la ACN avem grija sa iti recomandam doar cele mai bune piese, tinand cont si de nevoile si dorintele tale. Sistemul de translatie al lamei autogrederului tau iti va fi recunoscator pentru o asemenea investitie!

O noua bucsa translatie lama autogreder Volvo G710 - componenta ideala pentru utilajul tau!
Aceasta bucsa translatie lama autogreder Volvo G710 se monteaza pe axul autogrederului pe care este montata si lama, fiind responsabila pentru absorbtia vibratiilor rezultate din procesul netezirii suprafetelor. Aceasta isi indeplineste cu succes atributiile, prevenind uzura prematura a sistemului de transmisie al utilajului. Componenta este de asemenea compatibila cu utilajele de model Volvo G710B, pe care le va ajuta in egala masura.

Unde-s multi, puterea creste! Te poti baza mereu pe noi!
Indiferent de problema pe care o ai, vei beneficia de serviciul nostru de consultanta gratuita in caz de nevoie. Noi suntem mereu prezenti si gata sa raspundem intrebarilor tale, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Livrare
Momentele in care apar problemele sunt cele mai neplacute. Intelegem perfect acest lucru si, ca atare, ne dam silinta sa iti oferim o rezolvare cat mai rapida. De aceea, noua ta bucsa translatie lama pentru autogreder Volvo G710 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Contacteaza-ne pentru a te asigura ca aceasta este solutia perfecta pentru tine!

Montaj
Oricat de calitative ar fi piesele pe care le achizitionezi pentru utilajele tale, daca nu au parte si de un montaj conform, totul a fost degeaba. O parte a acestui proces la fel de importanta ca si alegerea piesei in sine este alegerea unui service autorizat, unde montajul realizat sa fie unul profesionist. Noi iti putem pune la dispozitie o lista cu service-uri partenere, acreditate.

Specificatii tehnice

-Diametru inainte de folosire - 81,5mm
-Diametru in stare montata - 61mm
-Pozitia piesei in cadrul utilajului se regaseste in plansa atasata articolului. Piesa se afla pe pozitia 4.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura