Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon Bomag 06129901

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
F8T7SVEJ-AM
Out Of stock
Descriere
Acest tampon Bomag 06129901 al carui rol este de a absorbi socurile din miscarile de vibratii functioneaza ca un medicament pentru utilajul din care face parte. Daca este in stare impecabila, putem vorbi de eficienta utilajului in teren, de productivitate si de randament. Este de la sine inteles ca, pentru a prelungi viata utilajului si a asigura conditii optime de lucru pentru operatorul lui, piesele componente ale sistemelor masinariei trebuie sa fie intacte. Aici intervenim noi, cu extrem de bogata oferta de piese pe care o detinem.

Suntem dedicati sa-ti imbunatatim experienta de cumparare, oferindu-ti nu doar piesa care iti trebuie, dar si posibilitatea de a beneficia de consultanta tehnica gratuita. Stim cat de serioase sunt investitiile pe care le faci in utilajele tale si vrem sa te asiguram ca poti conta pe noi atunci cand ai nevoie de piese calitative. Asa ca nu ezita sa ne contactezi, ne gasesti practic pe toate canalele de comunicare.

Tampon Bomag 06129901 - leacul... vibratiilor

Aceasta piesa este fabricata dintr-un cauciuc care indeplineste standarde ridicate de calitate si performanta. Prezinta rezistenta mare la uzura, performanta fiabila si durabilitate pe masura. Tamponul trebuie inlocuit atunci cand, din motive independente de utilaj sau de operatorul sau, se supraincalzeste, este „atacat” de substante chimice nocive sau suporta impacturi prea dese ori prea puternice. Este o piesa care absoarbe energia rezultata din vibratii, asemenea unui leac care trateaza o boala oarecare.

ACN Piese Utilaje - un partener pe care poti conta

Uite cum stau treburile la noi: suntem un magazin complet pentru nevoile tale, de la piese de schimb, la consultanta tehnica gratuita si, desigur, suntem bucurosi sa-ti oferim o doza considerabila de prietenie. Ne aflam la dispozitia ta prin toate canalele de comunicare, asa ca nu mai sta pe ganduri si intra in legatura cu noi. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere consultanta gratuita, astfel incat niciun detaliu sa nu ramana nelamurit.

Livrare

Ne dorim, la fel ca tine, sa intri cat mai repede posibil in posesia acestui tampon Bomag 06129901 pe care doresti sa-l cumperi. Livrarea se face, de obicei, in cel mult 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. Experienta ta pozitiva de cumparare este prioritatea noastra, de aceea lucram la foc continuu sa-ti satisfacem nevoile. Contacteaza-ne!

Montaj

O piesa montata cum trebuie contribuie la functionarea eficienta a utilajului. De aceea, montajul oricarei piese trebuie facut cu atentie, de preferat intr-un service autorizat. ACN Piese Utilaje te poate pune in contact cu astfel de specialisti in domeniu din zona ta. Suna-ne si afla cat de usor este!

Specificatii tehnice

170 x 90mm
Cauciuc
Filet M20
Trimite mesaj
Din Gura in Gura