Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW225
Cod produs
V8WA5XFR-AM
Out Of stock
Descriere
Iata ca a venit vremea sa cumperi un nou tampon cilindru vibrare Bomag BW225 necesar utilajului tau. Proiectata sa absoarba vibratiile si sa protejeze utilajul si pe operatorul lui, aceasta componenta esentiala unei amortizari eficiente este fabricata dintr-un cauciuc care indeplineste standarde ridicate de calitate si performanta. Este un tampon rezistent si fiabil pe care il vei gasi oricand la ACN Piese Utilaje. Ca sa intri in posesia lui, nu trebuie decat sa iei legatura cu noi si ti-l trimitem numaidecat.

Pe langa produsul in sine, iti vom oferi si consultanta tehnica gratuita, pentru ca avem oameni specializati care sa-ti raspunda la orice intrebari ai avea. Suntem bucurosi sa-ti livram piesa in cel mai scurt timp si sa-ti oferim tot sprijinul de care ai nevoie. Alege sa comanzi direct de la ACN Piese Utilaje, mai ales pentru ca prin intermediul nostru vei putea avea acces la unul dintre service-urile noastre partenere din tara.

Tampon cilindru vibrare Bomag BW225 - „prim-balerina” in spectacolul vibratiilor

Micute si aparent delicate, aceste tipuri de tampoane au „pe umeri” o responsabilitate uriasa: aceea de a amortiza vibratiile cauzate de efortul unui compactor in exercitiul functiunii, intocmai unui balet gratios. Cateodata, din motive independente de utilaj sau de operatorul sau, piesa trebuie inlocuita. Fie se supraincalzeste de la atata truda, fie este atacat de chimicale care nu-i priesc, fie impacturile pe care trebuie sa le amortizeze sunt prea dese si puternice. Atunci cand apar astfel de probleme, e bine sa ai la cine apela ca sa-ti livreze in timp util „ferocele” tampon cilindru vibrare Bomag BW225.

ACN Piese Utilaje - mereu la inaltimea asteptarilor

Este adevarat ca la noi gasesti tot ce-ti trebuie: piese, consultanta si, de ce nu, chiar si o vorba buna. Ne suni, ne scrii sau ne vizitezi, si noi ne conformam cererii tale, facandu-ti o oferta greu de refuzat. Asa cum pentru tine conteaza orice piesa, cat de mica, pentru ca utilajul sa functioneze brici, asa si pentru noi fiecare solicitare din partea clientilor este importanta. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere consultanta gratuita, astfel incat niciun detaliu sa nu ramana nelamurit. Contacteaza-ne cu incredere!

Livrare

Ne dorim, la fel ca tine, sa intri in posesia acestui tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW225 in cel mai scurt timp posibil. De obicei, livrarea se efectueaza in cel mult 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. Experienta ta de cumparare este prioritatea noastra, de aceea lucram la foc continuu ca sa-ti satisfacem nevoile. Cere-ne o oferta!

Montaj

Prin montaj, piesa se alatura unui ansamblu complex, contribuind la buna lui functionare si, la scara macro, la eficienta utilajului. De aceea, montajul oricarei piese trebuie facut cu atentie, de preferat intr-un service autorizat. ACN Piese Utilaje te poate pune in contact cu astfel de specialisti in domeniu din zona ta. Suna-ne si afla cat este de usor!

Specificatii tehnice

170 x 90mm
Cauciuc
Filet M20

Compatibil si cu modelele BW225D-3 si BW225PD-3
Trimite mesaj
Din Gura in Gura