Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW218

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW218, Bomag BW218D-40
Cod produs
PFLKE7Z0-AM
Out Of stock
Descriere
Micutul tampon cilindru vibrare Bomag BW218 este o componenta esentiala in functionarea optima a unui sistem complex, contribuind si el, asa micut cum este, la bunul randament al utilajului tau de compactare. Tamponul are rolul de a absorbi in mod eficient impacturile si vibratiile si, datorita calitatii materialelor din care este realizat, el prezinta o rezistenta mare la uzura, performanta fiabila si durabilitate pe masura. Fix de ce ai nevoie in proiectele tale - se afla pe stocul nostru.

Asa cum tu esti obisnuit cu lucrurile de calitate, asa si noi, la ACN Piese Utilaje, punem mare pret pe ele. In momentul in care decizi sa cumperi acest tampon, stii ca la noi gasesti ce-ti trebuie: piesa in sine + consultanta gratuita. Tot ce iti doresti in acest moment este sa vezi tamponul montat odata pe utilajul tau. Si uite cum ne intalnim! Suntem bucurosi sa-ti livram tamponul in cel mai scurt posibil. Nu trebuie decat sa ne contactezi.

Tampon cilindru vibrare Bomag BW218 - micut, dar puternic!

Tamponul cilindru vibrare este proiectat pentru a reduce nivelul de vibratii, protejand celelalte componente si sistemul per ansamblu. Uneori, insa, micuta piesa se poate deteriora din cauze precum supraincalzirea, expunerea la substante nocive, impacturi puternice sau vibratii extreme. De aceea, cand isi iese din ritm, ea trebuie inlocuita, iar solutia pe care ti-o propunem este acest tampon cilindru vibrare din oferta, care da dovada de o inalta durabilitate in timp. Realizat dintr-un cauciuc rezistent, el minimizeaza eficient vibratiile, protejand sistemul din care face parte si, la scara macro, contribuind la eficienta compactorului tau.

ACN Piese Utilaje iti ofera serviciu de consultanta fara niciun cost!

Ti-am spus ca la ACN Piese Utilaje gasesti tot ce-ti trebuie? Inclusiv acest tampon de care ai nevoie in momentul de fata. Ne suni, ne scrii sau ne vizitezi, si noi ne conformam cererii tale. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere consultanta gratuita, astfel incat niciun detaliu sa nu ramana nelamurit. Contacteaza-ne cu incredere!

Livrare

Ne dorim, la fel ca tine, sa intri in posesia acestui tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW218 comandat in cel mai scurt timp posibil, de obicei fiind vorba de 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. O experienta buna de cumparare este prioritatea noastra, de aceea lucram la foc continuu sa-ti satisfacem nevoile. Contacteaza-ne!

Montaj

Prin montaj, piesa se alatura unui ansamblu mai complex, contribuind la functionalitatea lui. De aceea, montajul oricarei piese trebuie facut cu atentie, de preferat intr-un service autorizat. ACN Piese Utilaje te poate pune in contact cu astfel de specialisti in domeniu din zona ta. Suna-ne si afla cat de usor este!

Specificatii

170 x 90 mm
Cauciuc
Filet M20
Compatibilitate cu modelul de compactor Bomag BW218D-40
Trimite mesaj
Din Gura in Gura