Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion satelitar pentru cilindru compactor Bomag BW216

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW216
Cod produs
QLSKY9PJ-AC
Out Of stock
Descriere
Alege ce este mai bun pentru utilajele tale pentru a te bucura de o activitate care da randament. Alege piesele de schimb originale Dana Spicer, asa cum este si acest pinion satelitar Bomag BW216 - o piesa rezistenta.
Vorbeste cu noi pentru ca avem piesele de care ai nevoie! Sunt piese de cea mai buna calitate!

Pinion satelitar Bomag BW216 - o piesa necesara!
Piesa de schimb pe care ti-o recomandam este un produs original Dana Spicer. Aceasta constituie alegerea desavarsita din punct de vedere al eficientei si al functionarii optime de-a lungul exploatarii.
Piesa de schimb ofera o reparatie de durata, insa, pentru extinderea perioadei de exploatare, iti sugeram si inlocuirea acelor de rulmenti odata cu schimbarea tuturor pinioanelor din ansamblu.

Ai intrebari? Perfect! Noi iti raspundem!
Ne spui modelul utilajului tau si noi iti raspundem la intrebari! Sa stii ca avem o intreaga echipa pregatita care asteapta intrebarile tale.
Astfel, atunci cand nu esti foarte sigur daca ai identificat corect piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie, intreaba-ne. De ce?! Pentru ca exact pentru aceste momente am infiintat serviciul gratuit de consultanta. Dupa ce transmiti intrebarile tale colegilor nostri, ei se pun in miscare pentru ca tu sa primesti raspunsurile de care ai nevoie.

Defectiunile din fabrica sunt momente pe care nu ni le dorim, insa pot fi prezente. Insa, pentru ca acest pinion satelitar este o piesa de schimb de calitate, acesta are garantie. Garantia lui este de 12 luni pentru defectiunile din fabrica.
Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura. Contacteaza-ne! Avem piese de calitate care au garantie!

Ai nevoie de acest pinion satelitar pentru cilindru compactor Bomag BW216? Perfect! Imediat dupa ce ne contactezi, noi intram in depozit sa pregatim piesa de schimb pentru livrare. De fiecare data, ne miscam extrem de repede.
Astfel, piesele de schimb de care ai nevoie ajung la tine, acolo unde te afli, in maxim 24 de ore! Vorbeste cu noi! Ne poti contacta la oricare din numerele de telefon afisate pe site!

Cum poate sa functioneze utilajul tau in mod optim? Cu un montaj corect al pieselor de schimb efectuat de cei cu experienta in domeniu. Daca nu cunosti astfel de specialisti, intreaba-ne pentru ca avem recomandari pentru tine si utilajele tale!

SPECIFICATII TEHNICE:
• Numar dinti: 27
• Diametru interior 72mm
• Diametru exterior 101 mm
• Latime pinion 58.25 mm

Piesa de schimb se poate monta si pe cilindru compactor Bomag BW216 D-4, Bomag BW216 DH-4, Bomag BW216 DHC-3, Bomag BW216 DHC-4, Bomag BW216 PD-4, Bomag BW216 PDH-4.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura