Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion satelitar Bomag 32010098

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag 32010098
Out Of stock
Descriere
Punem in prim plan functionarea corecta a utilajului tau, de aceea din depozitul pus la dispozitie te alegi mereu cu cele mai bune solutii. Iar datorita aprovizionarii constate a stocului beneficiezi mereu de piesele dorite. Astfel ca un pinion satelitar Bomag 32010098 il poti comanda azi si realizezi schimbul in timp util.

El este original Dana Spicer, de aceea il recomandam cu incredere cand eficienta si siguranta sunt principalele caracteristici cautate. El ofera o reparatie de durata, iar odata cu schimbarea lui si a tuturor pinioanelor din ansamblu se recomanda si inlocuirea acelor de rulmenti, pentru extinderea perioadei de exploatare.

Mai multe detalii despre aceasta piesa si compatibilitatea ei cu utilajul tau iti ofera consilierii nostri. Consultanta tehnica oferita de ei este gratuita deoarece doresc sa beneficiezi de piesele potrivite la fiecare comanda noua.

Alaturi de aceasta primesti un certificat de garantie valabil 1 an care iti asigura schimbul modelului in urma utilizarii si asamblarii corecte.

Pinionul se achizitioneaza din stoc propriu, sediul fiind plasat in Bucuresti. Pentru livrarea lui in alta localitate apelam la serviciile de curierat rapid. La receptie curierul incaseaza rambursul si te asteapta sa verifici integritatea piesei in prezenta lui.

Montajul efectuat corect este important pentru functionarea optia si de durata a pinionului, de aceea recomandam interventia unui specialist. Daca nu ai la cine sa apelezi, te punem in contact cu mecanicii nostri colaboratori care intervin asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia.
Serviciile lor le poti solicita si pentru alte probleme tehnice, ei putand efectuat de la cele mai simple reparatii pana la cele mai complexe lucrari. Suna si programeaza interventia dorita la unul din nmerele de telefon afisate!

Specificatii tehnice:
•Numar dinti: 27
•Diametru interior 72mm
•Diametru Exterior 101 mm
•Latime pinion 58.25 mm

Codul pentru acest produs: JDZ40N13-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura