Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW219

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW219
Cod produs
I6H2W9O8-AM
Out Of stock
Descriere
Ce se intampla daca un tampon antivibratii nu mai preia socurile in mod eficient? Raspunsul este simplu: ansamblul din care face parte functioneaza deficitar, iar utilajul va avea de suferit. Dar ca sa intampinam astfel de probleme, nu trebuie decat sa inlocuim tamponul cu unul nou, intact, eventual de o calitate mai buna, nu? Aici intervenim noi: la ACN Piese Utilaje nu facem rabat de la calitate si oferim un stoc impresionant de piese de tot felul, inclusiv acest tampon cilindru vibrare Bomag BW219 din oferta.

In momentul in care decizi sa cumperi acest tampon, stii ca la noi gasesti ce-ti trebuie: piesa in sine + consultanta gratuita. Tot ceea ce iti doresti in acest moment este sa vezi piesa montata odata pe utilajul tau. Si uite cum ne intalnim! Suntem bucurosi sa-ti livram tamponul in cel mai scurt posibil. Nu trebuie decat sa ne contactezi sau sa faci comanda direct de pe site ori la telefon, cum ti-e mai usor.

Tampon cilindru vibrare Bomag BW219 nou - mai durabil si mai eficient!

Acest tip de piesa este proiectata pentru a reduce nivelul de vibratii, protejand nu doar celelalte componente, ci si ansamblul din care face parte. Uneori, insa, tamponul, care poarta asupra lui o presiune considerabila, se poate deteriora din cauze precum supraincalzirea, expunerea la substante nocive, impacturi puternice sau vibratii extreme. De aceea, el va trebui inlocuit, iar solutia pe care ti-o propunem este acest tampon cilindru vibrare Bomag BW219, care da dovada de o inalta durabilitate in timp. Realizat din cauciuc rezistent, el minimizeaza eficient vibratiile, protejand sistemul din care face parte si, la scara macro, contribuind la eficienta compactorului tau.

Acest tip de tampon este compatibil si cu modelele: Bomag BW219BVC-5, Bomag BW219D-4, Bomag BW219D-4I, Bomag BW219D-5, Bomag BW219DH-3, Bomag BW219DH-4, Bomag BW219DH-4I, Bomag BW219DH-5, Bomag BW219PD-4, Bomag BW219PD-5, Bomag BW219PDH-3, Bomag BW219PDH-4, Bomag BW219PDH-4I, Bomag BW219PDH-5 .

ACN Piese Utilaje iti ofera serviciu de consultanta gratuit!

Ti-am spus ca la ACN Piese Utilaje gasesti tot ce-ti trebuie? Inclusiv acest tampon de care ai nevoie in momentul de fata. Ne suni, ne scrii sau ne vizitezi, si noi ne conformam cererii tale. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere consultanta tehnica fara niciun cost suplimentar, astfel incat niciun detaliu sa nu ramana nelamurit. Contacteaza-ne cu incredere!

Livrare

Ne dorim, la fel ca tine, sa intri in posesia acestui tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW219 comandat in cel mai scurt timp posibil, de obicei fiind vorba de 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. O experienta buna de cumparare este prioritatea noastra, de aceea lucram la foc continuu sa-ti satisfacem nevoile. Contacteaza-ne!

Montaj

Prin montaj, piesa se alatura unui ansamblu mai complex, contribuind la functionalitatea lui. De aceea, montajul oricarei piese trebuie facut cu atentie, de preferat intr-un service autorizat. ACN Piese Utilaje te poate pune in contact cu astfel de specialisti in domeniu din zona ta. Suna-ne si afla cat de usor este!

Specificatii

170 x 90mm
Cauciuc
Filet M20
Trimite mesaj
Din Gura in Gura