Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW197

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW197
Out Of stock
Descriere
In universul constructiilor, fiecare detaliu, indiferent de marimea sau discretia sa, joaca un rol vital in reusita fiecarui proiect. Asa este si in cazul acestui tampon cilindru vibrare Bomag BW197 excelent. Chiar daca initial pare a fi un element minor, acesta are o importanta cruciala in functionarea corecta a utilajului si, implicit, in calitatea proiectelor de constructie.

La ACN Piese Utilaje, ne mandrim cu abordarea echilibrata si cu pasiunea pentru excelenta. Nu facem promisiuni fantastice, ci suntem ghidati de devotamentul nostru pentru a-ti oferi cea mai buna experienta posibila. Suntem aici pentru a-ti oferi exact ceea ce ai nevoie, fara artificii sau exagerari.

Tampon cilindru vibrare Bomag BW197 - Esential pentru Performanta ta!
Acest mic detaliu, care poate parea neinsemnat, joaca un rol vital in procesul tau de constructie. El actioneaza ca un amortizor, absorband socurile si vibratiile generate in timpul compactarii solului sau asfaltului. Astfel, asigura protectia utilajului tau impotriva uzurii premature si contribuie la sporirea eficientei tale operationale. Calitatea suprafetei finite depinde in mare masura de modul uniform in care tamponul distribuie fortele de compactare, iar acest aspect este esential pentru succesul proiectelor tale de constructie.

Excelenta consultantei - Ghidul catre reusita!

La ACN Piese Utilaje, oferim servicii de consultanta specializate pentru a te ajuta in alegerea celor mai potrivite piese pentru echipamentul tau. Echipa noastra de experti este aici pentru tine, furnizandu-ti informatii detaliate si recomandari personalizate, astfel incat sa poti lua decizii intelepte pentru proiectele tale. Ne dorim sa te ghidam spre succes, facand procesul de achizitie mai usor si mai increzator pentru tine.

Livrare

La ACN Piese Utilaje, ne angajam sa satisfacem asteptarile tale in ceea ce priveste timpul de livrare. Cu noi, poti beneficia de acest tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW197 in doar 24 de ore, livrat oriunde in tara, pentru a asigura continuitatea proiectului tau, fara intreruperi. Asadar, te incurajam sa ne contactezi!

Montaj

Pentru o functionare corecta a echipamentului tau, este esential sa se efectueze un montaj impecabil. De aceea, recomandam cu incredere ca piesele de schimb achizitionate sa fie instalate de catre expertii nostri cu vasta experienta in domeniu.

Specificatii tehnice

170 x 90mm
Cauciuc
Filet M20
Acest tip de tampon este compatibil si cu modelul de compactor: Bomag BW197DH-5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura