Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cilindru de frana Case 87748264

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 87748264
Out Of stock
Descriere
Atunci cand incepi sa pierzi lichid de frana, verifica garniturile cilindrilor. E cam clar ca va fi nevoie sa ii inlocuiesti, pentru ca este esential sa mentii sistemul de franare in perfecta stare de functionare. Nu de alta, insa orice avarie pericliteaza nu doar productivitatea, ci si siguranta. Ai nevoie de cilindri zdraveni, care sa reziste cu brio solicitarii la care sunt supusi. Si, cum in sistemul de franare se petrec lucruri complexe si socuri intense, nu-i simplu sa alegi piesa potrivita. Mergi pe mana noastra si vei avea numai de castigat. Iti recomandam acest cilindru frana Case 87748264 original CNH - o piesa super rezistenta, capabila de performanta indelungata!

Daca ai indoieli in privinta compatibilitatii piesei cu utilajul tau sau nu reusesti sa identifici cauza vreunei defectiuni, nu ezita sa apelezi la noi. Specialistii nostri au raspunsurile pe care le cauti! Iar depozitul nostru este bine dotat cu cele mai calitative piese, pentru ca punem mare accent pe calitate. Ori de cate ori intampini probleme tehnice, nu uita ca suntem aici si te vom ajuta sa depasesti obstacolele cu brio. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Cilindru frana Case 87748264 - pentru randament maxim!
In arhitectura utilajului tau, fiecare piesa isi are rolul sau bine definit. Ca piesele unui puzzle. Cand una lipseste sau da semne de uzura, ansamblul are de suferit. Acest cilindru frana Case 87748264 imbunatateste performantele sistemului de franare, fiind o piesa importanta a sistemului de transmisie. Daca-i alaturi si lichid de frana original, iese o combinatie imbatabila, ce asigura o functionare optima a utilajului tau vreme indelungata.

Iti da cu virgula? Mai bine ne ceri ajutorul!
Stim ca nu-i chiar floare la ureche sa patrunzi in dedesubturile unui utilaj si n-ai de ce sa te simti neputincios cand nu reusesti sa deslusesti semnalele pe care ti le transmite. Iti traducem noi doleantele utilajului tau si identificam cea mai buna cale de a-l repune pe pozitii. Avem o echipa pasionata de utilaje si bine pusa la punct si teoretic si practic. Cand ai nevoie de ajutor, un simplu telefon te aduce mai aproape de rezolvare. In plus, poti face rost si de un plan de intretinere pe termen lung, adaptat nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne! Iti oferim consultanta gratuita!

N-ai de ce sa-ti faci griji. Pentru acest cilindru de frana Case 87748264 beneficiezi de o garantie de 6 luni in cazul defectelor de fabricatie. Se intampla extrem de rar sa fie nevoie, dar pentru orice eventualitate, pastreaza certificatul de garantie si factura pe care le regasesti interiorul coletului.

Iti livram acest cilindru frana Case 87748264 super rapid, pentru ca stim ca l-ai vrea ieri, daca se poate. Tot ce ai de facut este ne suni sau sa soliciti o oferta online. Ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montajul este extrem de important pentru functionarea ulterioara a piesei de schimb. Daca n-ai chef s-arunci cu banii pe ferestra, apeleaza din start la un profesionist. Acesta va bifa toate aspectele necesare unei functionari optime, pe termen lung. Ia in calcul ca un montaj incorect poate compromite atat piesa in cauza cat si altele conexe. De ce sa risti? Daca nu stii la cine sa apelezi, iti trimitem noi niste mesteri priceputi. Da-ne de veste!

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura