Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cilindru de frana pentru tractor Case JX90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX90
Out Of stock
Descriere
Franele sunt intens solicitate, e perfect normal ca, dupa un anumit interval de timp, sa te confrunti cu probleme la nivelul sistemului de franare. Cu piese de cea mai buna calitate, raresti frecventa interventiilor si te bucuri mai multa vreme de performantele utilajului tau. Acest cilindru frana tractor Case JX90 este extrem de rezistent, iti ofera performanta si fiabilitate pe termen lung. Este un produs original CNH de inalta calitate, capabil sa faca fata solicitarii intense si socurilor deloc placute. Ai nevoie de astfel de piese de cursa lunga daca iti doresti randament maxim din partea utilajului tau.

Si, cum tractorului ii sade bine pe camp, nu in service, apeleaza la noi cand intampini vreo defectiune si vom rezolva chestiunea rapid, cu minime eforturi din partea ta. Venim in intampinarea ta si cu produse de cea mai buna calitate pentru utilajul tau, dar si cu o echipa de specialisti care iti ofera suportul tehnic atat de pretios in multe situatii. Ba chiar ne bagam si cand e vorba de montaj sau interventii tehnice. Pentru ca stim cat de bine e sa poti rezolva totul dintr-o lovitura, fara prea mari batai de cap. Suna-ne!

Cilindru frana tractor Case JX90 - pentru randament maxim!
Masinaria ta se aseamana unui puzzle, in care fiecare piesa are importanta sa. Intregul n-ar mai fi intreg daca una dintre partile sale lipseste sau sufera avarii. Rolul acestui cilindru frana tractor Case JX90 este de a imbunatati performantele sistemului de franare, fiind o piesa esentiala in sistemul de transmisie. In combinatie cu lichid de frana original, vei obtine o combinatie imbatabila, gratie careia utilajul tau va functiona impecabil* vreme indelungata.

Ai nevoie de ajutor? Da-ne de veste!
Nu te lasam sa ratacesti prin universul utilajelor, pentru ca stim cat de pretios este timpul si ce presiuni poate pune pe tine cand intampini probleme tehnice. De aceea ne-am gandit ca ti-ar fi extrem de util un serviciu de consultanta gratuita, ca sa gasesti cat mai rapid raspunsuri si rezolvari cand nu gasesti calea de comunicare cu utilajul tau. Specialistii nostri sunt pregatiti sa-ti vina in ajutor. Cand intampini dificultati, contacteaza-ne! Solutiile problemelor tale tehnice sunt la un apel telefonic distanta!

Nu-i cazul sa-ti faci griji, totul va fi ok. Acest cilindru de frana pentru tractor Case JX90 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Ai in colet factura si certificatul de garantie. Nu credem sa fie cazul sa ai nevoie de ele, dar totusi, pastreaza-le. Just in case!

Daca te-ai hotarat, lucrurile sunt simple. Suna-ne sau solicita o oferta online. Vei primi acest cilindru frana tractor Case JX90 super rapid, in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Sau, daca iti este la indemana, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

Pentru a obtine rezultate maxime si o functionare impecabila pe termen lung, piesa trebuie montata corect, de preferat de catre persoane specializate. O parea mai simplu sa apelezi la nea Gica, omul priceput la toate, dar nu-i deloc recomandat, daca iti pasa de investitia facuta si de timpul tau. De ai nevoie de o echipa de profesionisti, te punem noi in contact cu unii din zona ta. Da-ne de veste si se rezolva!

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura