Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW214

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW214, Bomag BW214D-3
Out Of stock
Descriere
Va prezentam noul tampon cilindric vibrare Bomag BW214 unde seriozitatea intalneste un strop de comedie compactor-tastic! Cu aceasta piesa compactorul tau va dansa prin santiere, iar piesele din angrenaj vor sopti nimicuri dulci in loc de zgomote suparate. Cand utilajul tau da de greu, tamponul cilindric ii sare in ajutor ca un erou! Acest tampon cilindric este atat de bun la ameliorarea loviturilor incat convinge chiar si gropile sa isi ia o vacanta.

Munca pe santier este una extenuanta si sa lucrezi cu utilaje care pare ca nu mai fac fata nu face decat sa iti ingreuneze existenta. Nu ezita sa ne contactezi pentru a primi cele mai bune oferte pentru compactorul tau! Programul nostru de consultanta tehnica gratuita iti este alaturi, indiferent ca ai nevoie de un sfat pentru achizitionare, montaj sau mentenanta. La noi vei gasi cele mai bune oferte la cele mai calitative piese pentru afacerea ta!

Tampon cilindru vibrare Bomag BW214 - eroul transmisiei!

Compactorul este un utilaj extrem de complex care efectueaza munci si activitati aproape zilnice de o importanta majora. Totusi, asta nu inseamna ca piesele din care este compus trebuie sa fie complicate. Spre exemplu, acest tampon cilindric are rolul de a prelua socurile din miscarea de vibratie, cu scopul de a prelungi durata de viata a utilajului si a sistemului sau de transmisie. Piesa in sine nu este una complexa, dar este una necesara pentru a asigura compactorului tau o viata lunga si un sistem de transmisie sanatos.

Ne bucuram sa iti oferim un serviciu de consultanta tehnica gratuit!

Poate ai ajuns din greseala pana aici, incercand sa cauti singur piesa de care ai nevoie pe Internet, un fel de ac in carul cu fan. Chiar si asa, ai nimerit bine! Indiferent de problema ta, daca are legatura cu vreun utilaj, noi avem solutia si e doar la un telefon distanta, ca sa fim siguri ca obtii ce iti trebuie din prima, si e si gratis!

Livrare
Pentru ca toate sa mearga ca uns, noi ne asiguram ca piesele de care ai nevoie ajung la tine. De exemplu, noul tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW214 va ajunge la tine in doar 24 de ore, iar comanda o poti face atat online, simplu si usor, dar si telefonic dupa ce te-ai sfatuit cu cei de la consultanta tehnica, iar acum esti sigur ca ceea ce comenzi e si ceea ce iti trebuie.

Montaj
Oricat de frumos reusim noi sa descriem un tampon cilindric el nu iti va fi de folos daca nu este montat corespunzator. Noi mereu recomandam sa apelezi la un service autorizat, care stie bine ce face, dar in cazul in care nu este posibil, noi iti sarim din nou in ajutor! Suna la numarul nostru de telefon si vei primi inclusiv sfaturi pentru un montaj corect. Nu uita: o piesa este de folos doar atunci cand este montata corespunzator!

Specificatii

- 170 x 90mm
- cauciuc
- filet M20
- este compatibil si cu Bomag BW214D-3, Bomag BW214D-4, Bomag BW214D-4I, Bomag BW214D-5, Bomag BW214DH-3, Bomag BW214DH-4, Bomag BW214DH-4I, Bomag BW214DH-5, Bomag BW214DHC-4, Bomag BW214PDH-3, Bomag BW214PDH-4, Bomag BW214PDHC-4
Trimite mesaj
Din Gura in Gura