Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW145

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag BW145
Cod produs
JPT7ZM0H-AM
Out Of stock
Descriere
Cand tamponul din cilindru vibrare da semne ca nu-si mai indeplineste rolul, ai un singur lucru de facut. Iti dai seama care este problema si incerci sa gasesti o solutie de remediere: un tampon cilindru vibrare Bomag BW145 trebuie schimbat urgent cu unul nou-nout, in stare impecabila. Aceasta este singura solutie pentru a prelungi viata compactoarelor si a asigura conditii optime de lucru pentru operatori. Apelezi la noi pentru ca stii ca punem pret pe calitate si ca avem o oferta foarte bogata. Tot ceea ce iti doresti in acest moment este sa-ti vezi din nou compactorul ruland.

In acelasi timp, tot ceea ce ne dorim noi cel mai mult este ca experienta ta de cumparare sa se asemene cu o aventura plina de satisfactii. Nu iti oferim doar piesele de care ai nevoie, ci si consultanta tehnica gratuita. Suntem constienti de cat de importante sunt investitiile pe care le faci in utilaje si vrem sa fii sigur ca poti conta pe noi in fiecare moment. Asadar, nu ezita sa ne contactezi si sa ne ceri o oferta. Sa vezi ce repede merg lucrurile cu noi!!!

Tampon cilindru vibrare Bomag BW145 - piticul „fortos” din umbra

Aceasta piesa este esentiala pentru buna functionare a sistemului din care face parte, contribuind si ea, asa micuta cum este, la eficienta utilajului tau de compactare. Tamponul are rolul de a absorbi in mod eficient impacturile si vibratiile si este fabricat dintr-un cauciuc care indeplineste standarde ridicate de calitate si performanta. El prezinta o rezistenta mare la uzura, performanta fiabila si durabilitate pe masura. Cateodata, din motive independente de utilaj sau de operatorul sau, aceasta piesa va trebui inlocuita: fie se supraincalzeste de la atata truda, fie este atacata de chimicale care nu-i priesc, fie impacturile pe care trebuie sa le amortizeze sunt prea dese si puternice.

ACN Piese Utilaje - un partener pe care poti conta

Uite cum sta treaba la noi: suntem un magazin complet pentru nevoile tale, de la piese de schimb, la consultanta tehnica gratuita si, desigur, o doza buna de prietenie. Suntem la dispozitia ta prin toate canalele de comunicare, asa ca nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere consultanta gratuita, astfel incat niciun detaliu sa nu ramana nelamurit.

Livrare

Ne dorim, la fel ca tine, sa intri cat mai repede posibil in posesia acestui tampon cilindru vibrare pentru compactor Bomag BW145 pe care doresti sa il comanzi. Livrarea se face, de obicei, in cel mult 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. Experienta ta pozitiva de cumparare este prioritatea noastra, de aceea lucram la foc continuu sa-ti satisfacem nevoile. Contacteaza-ne sau cere-ne direct o oferta!

Montaj

O piesa montata cum trebuie contribuie la functionarea eficienta a utilajului. De aceea, montajul oricarei piese trebuie facut cu atentie, de preferat intr-un service autorizat. ACN Piese Utilaje te poate pune in contact cu astfel de specialisti in domeniu din zona ta. Suna-ne si afla cat de usor este!

Specificatii tehnice

170 x 90mm
Cauciuc
Filet M20

Acest tip de tampon este compatibil si cu modelele: Bomag BW145D-3, Bomag BW145D-4, Bomag BW145D-5, Bomag BW145DH-3, Bomag BW145DH-4, Bomag BW145DH-5, Bomag BW145PDH-3, Bomag BW145PDH-4, Bomag BW145PDH-5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura