Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Conector Plumb-Acid 35mm/250mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
HEYJNLPM-AT
Out Of stock
Descriere
Acest conector Plumb-Acid 35mm/250mm este o componenta excelenta, fiind ideal pentru interconectarea bateriilor folosite in tensiuni joase, in domeniul auto, marin sau in cel industrial. Are o sectiune de 35mm si o lungime de 250mm si poate fi folosit la interconectarea bateriilor industriale, dar si la cele de tractiune, cu rezultate excelente. Rezistenta sa sporita la acidul bateriilor si la factorii de coroziune ce pot aparea se datoreaza materialului special din care este fabricat. Cu un astfel de produs, te asiguri de o durata mai mare de viata a bateriilor si iti faci treaba ca la carte, asigurandu-ti puterea necesara pe care ti-o ofera mai multe baterii laolalta. Daca ai dubii in ce priveste compatibilitatea sa ori vrei sa afli mai multe detalii, nu ezita sa iei legatura cu noi! Specialistii nostri iti ofera suport tehnic personalizat, ca sa alegi intotdeauna componenta potrivita la momentul potrivit!
Ai intrebari despre acest conector Plumb-Acid 35mm/250mm din oferta noastra? Nu mai sta pe ganduri, suna-ne!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces cu usurinta la informatiile de care ai nevoie, iar de cele mai multe ori n-ai vreme sa te documentezi. Dar nu-ti fa griji, iti oferim consultanta gratuita! Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii in domeniu si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, tintite pe nevoile tale. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Acest conector Plumb-Acid 35mm/250mm poate fi achizitionat la set (2 bucati) sau in cutii de 300 bucati/ cutie.
Iti vom livra acest conector Plumb-Acid 35mm/250mm in orice colt al tarii te-ai afla. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online. Daca-ti este la indemana, ne suni si apoi poti veni sa ridici produsele direct de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Specificatii tehnice

sectiune de 35mm/ lungime de 250mm
capacitate 481-660 Ah
Trimite mesaj
Din Gura in Gura