Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Conector Plumb-Acid 35mm/170mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
1SB8APMH-AT
Out Of stock
Descriere
Acest conector Plumb-Acid 35mm/170mm te ajuta sa prelungesti durata de viata a bateriilor si iti ofera performante remarcabile. Il poti folosi cu succes la interconectarea bateriilor folosite in tensiuni joase, in domeniul auto, marin sau in cel industrial, in special la conectarea bateriilor sau a celulelor bateriilor in serie. Are sectiunea de 35mm si lungimea de 170mm si este fiabil si super rezistent. A fost fabricat dintr-un material cu proprietati speciale, care ii asigura rezistenta la acizii din baterii, dar si la eventualii agenti corozivi. Ca sa te asiguri ca se potriveste bateriilor si necesitatilor tale, consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru informatii suplimentare.Nu ezita sa ne contactezi! Beneficiezi de suport tehnic personalizat! Si, de n-o fi acesta conectorul care raspunde nevoilor tale, il vom identifica pe cel potrivit in doi timpi si trei miscari. Suna-ne! Alaturi de noi depasesti mai usor obstacolele tehnice.

Vrei sa afli mai multe despre acest conector Plumb-Acid 35mm/170mm din oferta? Raspundem prompt solicitarilor tale!
Stim cat de mult conteaza sa ai acces cu usurinta la informatiile de care ai nevoie, iar de cele mai multe ori n-ai vreme sa te documentezi. Dar nu-ti fa griji, iti oferim consultanta gratuita! Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii in domeniu si sunt pregatiti sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, tintite pe nevoile tale. Contacteaza-ne, vei economisi resurse importante!

Acest conector Plumb-Acid 35mm/170mm poate fi achizitionat la set (2 bucati) sau in cutii de 300 bucati/ cutie.
Iti vom livra acest conector Plumb-Acid 35mm/170mm in orice colt al tarii te-ai afla. Solicita o oferta online sau telefonic. Daca-ti este la indemana, ne suni si apoi poti veni sa ridici produsele direct de la sediul nostru, de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Specificatii tehnice

sectiune de 35mm/ lungime de 170mm
capacitate 481-660 Ah
Trimite mesaj
Din Gura in Gura